Декретна відпустка в умовах тренінгу: інтерв'ю про мобільний додаток «Прорив»

Декретна відпустка в умовах тренінгу: інтерв'ю про мобільний додаток «Прорив»
  • Декретна відпустка — це такий цікавий період в житті кожної жінки, коли можна переосмислити своє життя, поставивши нові цілі, навчитися новому, як то кажуть, почати життя з початку.
  • Як ставити перед собою ефективні цілі, доводити до логічного завершення свої справи, швидко приймати виважені рішення, жити в сучасному світі передових технологій та залишатися коханою дружиною й люблячою мамою сучасній жінці? З таким питанням ми звернулися до користувача мобільного додатку “Прорив” Ірини. 

Пані Ірина, розкажіть, будь ласка, про своє захоплення додатком “Прорив”. Як відомо, відкрили ви його для себе, перебуваючи у декретній відпустці.

— Саме так. Напевно, моя друга декретна відпустка стала тим самим періодом, коли захотілося щось змінити. В якомусь сенсі я вперлася головою в стелю обізнаності. Кожен день був  схожий на минулий. Тому почала шукати нові знання та захоплення. В наш час мережа інтернет дає людині необмежені можливості. Там я і відкрила для себе мобільний додаток “Прорив”. Його можна назвати сучасною освітньою платформою, яка допомагає створити людині нові корисні звички, розвиватися у різних сферах життя, таких як здоров’я, стосунки, краса, знайти своє покликання та створити власний бізнес. На сьогоднішній день кількість користувачів «Прориву» більше 53 тис. чоловік по всьому світу. Кожна людина незалежно від віку та статі може знайти в цьому додатку щось корисне для себе.

В наш час дуже багато людей відвідують різноманітні тренінги, які, доречі, коштують чималі гроші. Але змушені шукати фахівців та їздити в інші міста для участі в навчанні, тому що в нашому маленькому містечку такі заходи не проводяться. Для мене ж «Прорив» - це як особистий коуч в кармані: я проходжу потрібне мені навчання в зручний для мене час в будь-якому місці. А ще на цій платформі я знайшла нових друзів та однодумців у різних країнах світу: Білорусія, Туреччина, Росія, Азербайджан, Вірменія, Італія, Німеччина та ін..   

Відео дня

 — Іра, як можна ознайомитися з додатком “Прорив”?

— Ознайомитись з додатком можна безкоштовно. Для цього достатньо зайти в App Store, чи Play Mаркет на мобільному телефоні, в залежності від того яким гаджетом ви користуєтеся, і скачати цей додаток. Також можна ознайомитися з додатком “Прорив” через пошукову систему комп’ютера, чи ноутбука. Але зареєструватися в «Прорив» можна лише по ссилці-запрошенню. Лише після реєстрації з’явиться можливість подивитися відео презентації всіх навчань у «Прориві». 

— Тобто, новоприбулого може запросити тільки той, хто в “Прориві” вже навчається?.

— Так, потрібно знайти таку людину, або звернутися до мене, отримати ссилку, та за цим посиланням зареєструватися.

— «Прорив» - це платний додаток. З якого моменту необхідно оплачувати?

— Платне в “Прориві” тільки навчання — коли людина ознайомилася з переліком тренінгів, її зацікавила інформація і вона готова до нових знань. Я б читачам, які зацікавились додатком, порадила попрацювати рік над своїм ростом як особистості. “Прорив” змінює людей повністю, допомагає виробити нові корисні звички. Хто навчається в “Прориві”, той живе з іншими відчуттями і отримує радість від кожного прожитого дня.

— Значить “Прорив”— це ігри в інтернеті?

— Не зовсім так. “Прорив”— це робота над самим собою, але в ігровому форматі. Ми живемо в світі сучасності. За інтернет-технологіями майбутнє. Наші діти народжуються з вмінням користуватися сучасними гаджетами. Вони в два роки вільно володіють планшетом, щоб подивитися ютуб чи зайти в якусь гру. Якщо ми не будемо крокувати разом з нашими дітьми, то ми для них будемо не цікавими і нам складно буде знайти спільну мову. Вони не будуть з нами радитись, тому що житимуть в іншому світі, не в такому як ми. Нам, батькам, потрібно крокувати в ногу з дітьми і бути прикладом для них. Так, інтернет захоплює, і час в інтернеті потрібно контролювати. Але в інтернет потрібно йти — потрібно користуватися новими технологіями, вивчати нові можливості, щоб бути на рівні з нашими дітьми і розмовляти з ними однією мовою. Тоді ми зможемо контролювати їх, знати, де вони знаходяться і чим займаються, бути для них другом.

А є в “Прориві” ігри для домогосподарок, щоб полегшити їм домашню роботу, скажімо, швидкісне приготування їжі чи якісь екстра-рецепти соління огірків?

— Такого немає, але якщо хтось має унікальні знання рецептів та бажає заробляти на цьому, є умови, згідно яких партнер “Прориву” може запускати свій особистий тренінг.

 

«Прорив» — це освітня платформа, яка змінює людей, підсумувала пані Ірина.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up