“Дельфін” уже не орендують кияни

“Дельфін” уже не орендують кияни
Фото з архіву
  • На базі нашого басейну створили комунальну установу “Спортивно-оздоровчий комплекс “Дельфін”.
  • Рішення про це прийняла міська рада на 45-ій сесії.
  • Чи зміниться щось для козятинчан і чи працює басейн в умовах карантину - дізнавалися наші журналісти.

Будівлю басейну на Привокзальній звели ще у 70-их роках минулого століття. Тоді басейном опікувалася залізниця. У середині 2000-их років його передали на баланс Козятинської міської ради.

За час свого існування басейн кілька разів зачиняли через збитковість. “Дельфін” остаточно поновив свою роботу на початку 2015 року. Тоді майновий комплекс басейну орендувала у міської ради мережа спорткомплексів “Планета-Спорт” київської фірми “Медіа-арсенал”.

Наприкінці травня цього року міська рада на сесії прийняла рішення про створення КУ “Спортивно-оздоровчий комплекс “Дельфін” та затвердила його статут. А це означає, що наш басейн більше не орендує київська фірма.

Відео дня

- Був розірваний договір, тому що було невиконання вимог оренди. Орендар не виконав ті зобов’язання, які на себе брав, - каже Олена Касаткіна, начальник Управління освіти та спорту. -  І басейн в такому стані, що зараз потребує великих вкладень, щоб його привести до ладу і він міг нормально діяти.

Нову комунальну установу зареєстрували п’ятого червня. Керівником призначили Катерину Войтюк. Вона була директором басейну ще тоді, коли його орендував “Медіа-арсенал”. Щоправда, згідно з інформацією з реєстрів, поки що Катерину Войтюк призначили директором лише на два місяці.

За словами Олени Касаткіної, зараз комплектується штат нового комунального підприємства. У басейні ведеться поточний ремонт. Коли він завершиться, “Дельфін” знову відчинить свої двері для відвідувачів.

- Будемо сподіватися, що самі умови, які будуть створені для відвідувачів, будуть набагато кращими, ніж вони були до цього, - продовжує Касаткіна. - Зрозуміло, що зараз у зв’язку з карантином не буде масового відвідування басейну. Там будуть певні обмеження. Але зовсім скоро він почне функціонувати.

Тарифи для “Дельфіну” вже затвердили. Вартість абонементу та разового відвідування залишиться на тому самому рівні, що й минулого року. Проте через карантин у приміщенні зможе перебувати одночасно обмежена кількість відвідувачів.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Риа я твой рот ебал

    Из-за этих заоблачных цен, туда никто и не ходил (:!ни скидок каких-то ни акций тебе , тупая работа бассейна , очень жаль, ходили бы с радостью , когда-то ходили и абонементы покупались каждый месяц, но извините в этом селе купить абонемент за 600 грн с зарплатой в 5к это самоубийством
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up