День молоді

День молоді

Це свято творчості й натхнення, енергії і запалу, пізнання і самоствердження, любові і романтики. 

Щорічно, підтримавши ініціативу молодіжних об’єднань і організацій, в останню неділю червня Україна і Білорусь відзначають День молоді. В Україні День молоді встановлений Указом Президента України № 323/94 від 22 червня 1994 року, Указом Президента від 27 червня 2008 року № 599 «Про День молодіжних та дитячих громадських організацій» та Указом № 600/2011 "Про внесення зміни до Указу Президента України від 27 червня 2008 року № 599" і відзначається щорічно в останню неділю червня, також відомий під назвою «День молоді».

Юність і молодість - це не тільки прекрасні періоди в житті кожної людини, але ще й особливий стан душі. Цей час дерзань, пошуків, відкриттів і реалізації найсміливіших сподівань.

Саме вони, сьогоднішні школярі, студенти, молоді робітники, підприємці, науковці, скоро будуть визначати шляхи розвитку країни.

Відео дня

Турбота про молоде покоління є важливою частиною соціальної роботи. Розроблена і здійснюється молодіжна політика. Держава підтримує молоді сім’ї. Розширюються можливості для отримання середньої, вищої, спеціальної освіти. Розвиваються юнацькі та молодіжні клуби та центри. Велика увага приділяється зниженню молодіжного безробіття.

В 2017 році День молоді припадає на 25 червня.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (7)
  • Леся Пелко

    Класна програма святкувань, афіша є в Контактах

    Іра Земик reply Леся Пелко

    Хочу піти, але не можу зайти в Контакти, щоб подивитись на афішу

    Леся Пелко reply Іра Земик

    А чому ти не можеш зайти, є ж різні вже варіанти заходу

    Іра Земик reply Леся Пелко

    Та пробувала, але я не розуміюсь в тих всіх налаштування

    Леся Пелко reply Іра Земик

    Попробуй браузер FreeU, там не треба нічого налаштовувати там все вже стоїть по замовчуванні

    Іра Земик reply Леся Пелко

    Він платний?

    Леся Пелко reply Іра Земик

    Ні, на офіційному сайті https://freeu.online безкоштовний

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
08:30 Допоможіть зібрати кошти на апарати, щоб Софійка з Козятина перестала втрачати слух 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня Від читача 09:28 Пожежний схематоз 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ) 12:27 «Ямковий ремонт з нанотехнологіями» у Козятині. Відео від читачів play_circle_filled 12:09 Козятинський ЦНАП отримав комплект сучасної портативної техніки 11:01 Десятка найдорожчих закупівель міської ради у березні 10:20 Родинам загиблих Героїв Ігоря Болдіна та Анатолія Федорця вручили державні нагороди 09:38 Пиківчани передали для Козятинського Територіального майже тонну картоплі 09:15 Де в Козятині купити сучасні, стильні та якісні меблі (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up