День Святого Валентина: що подарувати коханій чи коханому?

День Святого Валентина:  що подарувати коханій чи коханому?

День Святого Валентина - це свято романтики та любові, час зворушливих жестів і щирих зізнань. Тому сміливо можна відмовитися від дуже корисних і дуже потрібних речей на користь приємних, щирих і дуже романтичних подарунків

Подарунок на 14 лютого повинен бути романтичним, особливим і демонструвати почуття. Ми зібрали для вас найкращі ідеї подарунків, які точно порадують кохану.
 

Набір солодощів

Якщо ваша дівчина є прихильницею солодкого, можна подарувати їй набір улюблених ласощів. Порадуйте улюблену тематичним тортом у формі валентинки, букетом з шоколадок або набором імпортних солодощів. Подарунок повинен підходити до теми свята. Прикрасьте його червоною стрічкою або валентинкою.

Набори по догляду за тілом

Хорошим виразом любові і турботи стане подарунковий набір доглядової косметики для тіла та обличчя. У такі набори можуть входити молочко або масло для тіла, пілінг для душу, спрей для волосся. Хорошим подарунком також стане щітка для масажу або парфуми з її улюбленим ароматом.

Відео дня

Подарунок для затишку і тепла

Симпатичні і затишні подарунки будуть радувати вашу обраницю зимовими вечорами. Подаруйте дівчині оригінальний банний халат, смішні тапочки, великий теплий плед або ароматичні свічки. Хорошим презентом також буде мила плюшева іграшка, нова піжама або зручна спідня білизна.

Подарунковий сертифікат

Це хороший подарунок для пар, які зустрічаються недовго. Якщо ви не знаєте, який подарунок потрібен вашій половинці, купіть для неї подарунковий сертифікат для її хобі. Це може бути сертифікат в спа-салон, на навчальні курси, на фотосесію або в книжковий магазин. Також ви можете купити дівчині абонемент у фітнес-клуб. Пам'ятайте - подарунок повинен відповідати її інтересам.


Техніка

Багато дівчат будуть раді новому гаджету або корисній техніці. Подаруйте дівчині річ, яка може бути їй корисна. Кілька ідей подібних подарунків: акумулятор для телефону, фітнес-годинник, електронна книга, кухонний комбайн.

Прикраса

Прикраси та ювелірні вироби є універсальним жіночим подарунком з будь-якого приводу. Але в день Валентина цей подарунок набуває особливого сенсу. Висловіть свої почуття до дівчини, подарувавши їй підвіску, красиве намисто, кулон або сережки. Необов'язково вибирати дорогу прикрасу - головне, щоб вона була подарована від душі.

Практичні подарунки для чоловіка на 14 лютого

Якщо чоловік – людина раціональна і практична, то, звісно, дарувати йому милі дрібнички не варто. Однак, обираючи презент на 14 лютого, слід пам’ятати, що це день кохання і взаємних почуттів. У такому разі варто звернути увагу на щось зі списку:

  • зігріваюча в холод річ: снуд, шарф, рукавиці або модна в'язана шапка з помпоном;
  • аксесуари: шкіряне портмоне, гаманець, ремінь, сумка або рюкзак, зажим для грошей, візитниця, щоденник, іменна ручка в футлярі. При цьому добре буде, якщо, наприклад, на кожному аркуші щоденника будуть написані особисті короткі побажання;
  • різноманітні гаджети та аксесуари: навушники, mp3-плеєр, електронна книга, usb-накопичувач, універсальний акумулятор, подушка-підставка для роботи за комп'ютером;
  • інші корисні речі: будильник зі звуками природи і проекцією зірок, чоловічий подарунковий набір, гребінь для вусів і бороди, оригінальна парасолька, підставки під гаряче з побажаннями, індивідуальні парні чохли на смартфони для двох.

Популярні подарунки чоловікові на День закоханих

Є чимало різних ідей, здатних прекрасним чином висловити свої почуття коханому чоловікові в цей день. Можливими варіантами дарунка будуть:

  • прикраса або флакон улюбленого парфуму;
  • печиво з передбаченнями;
  • пляшка елітного віскі або іншого алкоголю;
  • шоколадний набір для справжнього чоловіка;
  • футболка з написом "Найкращий у світі чоловік" або парні футболки;
  • стильна бейсболка;
  • подушка або дерев'яна підставка для смартфона у формі серця.

Опитування

Будете святкувати День Валентина?

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up