День знань в Козятині: 1 чи 3 вересня?

День знань в Козятині: 1 чи 3 вересня?

Школи міста розділилися: хтось проведе лінійку у суботу, а хтось — в понеділок

Цьогоріч святкове Перше вересня припадає на вихідний, тож перший дзвоник в деяких навчальних закладах перенесли на понеділок.

Ми дізналися, коли буде урочиста лінійка в Козятині на День знань: 1 чи 3 вересня.

Як повідомили в Міністерстві освіти України, кожен навчальний заклад може самостійно вирішувати, коли саме має проходити урочиста лінійка.

Відео дня

За інформацією місцевого управління освіти цього року Свято першого дзвоника у Козятині відбудеться 1 та 3 вересня.

Так, друга школа та ліцей- школа запрошують школярів та батьків на урочистості в суботу, 1 вересня на 09.00. Крім того, цього ж дня ліцей – школа святкуватиме ювілей - 30-річчя.

Школи №3, №5, спеціалізована школа №1 та ЗНВК №6 відзначатимуть свято знань в понеділок, 3 вересня.

Окрім цього, на традиційних «лінійках» будуть присутні  учні 1-х, 4-х, 9-х та 11-х класів. Час також обмежений — не більше півгодини.

Навчальний процес розпочнеться в усіх закладах з понеділка, 3 вересня.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:30 Загинув в районі Богданівки: минає рік, як ми втратили Героя Володимира Грубіка 18:00 У Пиковецький сільський ставок випустили понад 200 кілограм коропа photo_camera 15:55 Поки ремонтують КТ, козятинчани зможуть пройти його безкоштовно у Бердичеві 14:07 Цієї ночі на Вінниччині сили ППО знову збивали «шахеди» Від читача 11:45 Кіберполіція запрошує долучитись до соціального проєкту BRAMA 13:26 В Козятині п’яний водій хотів відкупитись від патрульних за двадцять тисяч гривень 11:30 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 11:00 Що замовляла міська рада в лютому 10:04 Козятинські студенти поїхали у Німеччину аби пройти практику. Показали фото photo_camera 09:06 Ситуація з туберкульозом напружена: серед чотирьох громад найбільше хворих — у Козятинській 08:17 Козятинчани збирають кошти на систему дистанційних радіовмикачів «феєрверків» 07:03 В Махнівці відбувся турнір пам’яті Івана Лазарчука ·
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up