Депутат Синюшко підтвердив свій статус народного обранця

  • 269

Допоміг матері АТОвця, якій відмовили ті, хто повинен стояти на захисті таких категорій громадян

...

До редакції “RIA-Козятин” звернулася мати воїна АТО Раїса Сушко. Вона мешканка Козятина. Пані Раїса розповіла свою історію:

— Вісім років страждала, плакала, мерзла з дітьми. Немає у нас путніх газовиків. Звернулася до на 101 і мені сказали, що треба визивати спеціалістів із Хмільника. Що цей ремонт дороговартісний. Що вони роблять роботи тільки в середині приміщення, а “за вікном” якщо, то вже “висотників” потрібно. Я живу на 8 поверсі…

Оскільки син Раїси Сушко нещодавно прийшов з війни, вона звернулася за допомогою до голови асоціації ветеранів Ато Олега П’явки. Той відмовив у допомозі. Аналогічно зробив і міський голова… За словами жінки, останній порадив почитати оголошення в газеті та знайти спеціаліста.

Відео дня

— Звернулася я далі до Микола Миколайовича Синюшко. Це наш депутат. Він знайшов два чоловіки і було все зроблено. Я дуже вдячна їм трьом. Хай дасть їм Бог здоров’я. Побільше б таких людей! Хочу побажати всім депутатам, щоб були б такі, ставились до людей по-людському. Тоді нам би краще жилось, українцям, — впевнена вона.

Отож слова подяки від матері АТОвця Миколі Синюшко, Віталію Няньчуру, Миколі Ларіну за ремонт на восьмому поверсі, де задувало вітром і затушувало котла. Хай Бог береже таких людей, благодаті їім та їх родинам

 

Коментарі (3)
  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

  • Іван Остапчук

    Дякувати Богу хоч один почав допомагати людям!!!!!  Беріть приклад, народні обранці!!!!!!
  • Віра

    Побільше б таких депутатів!!!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up