Держпродспоживслужба та поліція: у Козятині перевіряють підприємницьку діяльність

Держпродспоживслужба та поліція: у Козятині перевіряють підприємницьку діяльність
У Козятині перевіряють підприємницьку діяльність на дотримання санітарних вимог

Дотримання карантинних обмежень на контролі у Держпродспоживслужби. Інспектори Козятинського районного управління Головного управління спільно з працівниками поліції проводять моніторингові перевірки з дотримання санітарних та обмежувальних протиепідемічних заходів суб’єктами господарювання різних форм власності.

Нагадаємо, з понеділка, 9 листопада, Козятин став «Червоним» . А днями Уряд запровадив карантин «вихідного дня». А це означає, що в Україні повертаються до загальнонаціонального карантину замість адаптивного.Відповідним рішенням вводиться жорсткий карантин з 14 листопада – 00:00 суботи до 00:00 понеділка, який буде повторюватися щотижня вихідними. Уряд запровадив карантин вихідного дня до 30 листопада 2020 року.  Також протиепідемічні обмеження, які стосувалися помаранчевої зони карантину, тепер будуть діяти для всіх регіонів країни.

Як дотримуються умов карантину у Козятині?

— З 9 по 11 листопада ми промоніторили 35 об’єктів підприємницької діяльності, — розповіла журналісту фельдшер санітарний відділу держнагляду за дотриманням санітарного законодавства Козятинського управління ДПСС Оксана Бенеденчук. — За цей період виявили порушення на 10 об’єктах, що становить 28,6%. За це суб’єктам господарювання направили 10 пропозицій про усунення виявлених недоліків та винесли 2 постанови про адміністративне правопорушення. Основними порушеннями були застосування для дезінфекції засобів невідомого походження, або взагалі їх відсутність. Відсутність записів температурного скринінгу у працівників закладів, застосування антисептиків з вмістом спирту нижче 60%, або % вмісту спирту не вказаний. А також зафіксували відсутність захисних щитків у працівників закладів громадського харчування.

Відео дня

«Ми станемо банкротами»: під стінами козятинської міськради протестували підприємці

600 інфікованих та чергова смерть: від недуги помер 50-річний козятинчанин

COVID-19 і очне навчання: з понеділка відновлюють уроки в школі для учнів 5-11 класів (Опитування)
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up