Дешевий марафет від влади моральних збоченців?

Дешевий марафет від влади моральних збоченців?

Лист в номер

20 вересня в районній газеті опублікували лист декількох жителів Махнівки з приводу друків про громадське життя. Деякі звинувачення на адресу авторів просто є несвідомою словесною мастурбацією язиками в стані трансу (людина під час трансу втрачає можливість свідомо сприймати та аналізувати дійсність).

Нагадаємо авторам листа, що факти гулянок у приміщеннях Махнівської сільської ради, падіння водонапірної вежі, яка коштує мільйони та здана в металобрухт (по сьогодні інша не встановлена), втрата коштів платників податків, неякісне м’ясо, з якого готували їжу у дитячому садочку (про що говорила і керівник районної освіти), що комунальне підприємство не проводить повуличне збирання твп, незадовільне утримання сміттєзвалища, незадовільне ведення бухобліку в місцевому комунгоспі (за що було звільнено бухгалтера), про парні посиденьки в приміщенні сільської ради — підтверджені.

І якщо повідомлено громаду с. Махнівка про такі вибрики місцевої влади, то це називаєте терором громади? Чи це заборонено висвітлювати та не реагувати суспільству? Погодьтеся, панове, що це нормальні речі, коли оприлюднюються промахи влади в будь-якому суспільстві. Ніхто не має брати дозвіл на публікації матеріалів різних тематик. Жителям с. Махнівка в першу чергу не хочеться, щоб місцева влада займалася подібними речами. Якщо автори листа загубили дійсність та існують в інших вимірах, то я нагадаю основні філософські постулати Платона: мислення мають існувати об’єктивно. Тільки ідеї істинні, а тому дійсні. Речі примарні, не істинні і не відповідають своїй суті, є збоченням.

Відео дня

Деякі Махнівські працівники культури ще не можуть погодитись з тим, що газета подала критичний матеріал щодо святкування Дня села, приуроченого Дню прапора України та Дню Незалежності України. Усі громадяни, особливо сьогодні, переймаються долею держави, встановлення миру в державі та життя в незалежності майбутнього покоління. Тому День Незалежності - це найважливіше свято для України!  Чому ж працівники культури не спромоглися принести та встановити Державний Прапор України під час проведення свята та з сільським активом ігнорували провести державні заходи в Махнівці 23 та 24 серпня? Зате присутні на святі громадяни здивувалися радості заступника голови виконкому Махнівки, який, піднявши могутню руку (наче ніс Державний стяг), з посмішкою гордо пройшовся по стадіону з декількома сотнями євро, які подарували гості з Німеччини.

Громада на порозі початку об’єднання територій та громад — це піврайону території та населення. Рівень державної відповідальності має сягнути рівня обласного значення! Тому дане свято мало б бути проведене за державним змістом.

Та працівники культури с. Махнівка в День Незалежності всі дружно поїхали в с. Миколаївку з концертом. Місцевий меценат проплатив автобус, пригостив смачним обідом та заплатив за співи під фонограму. Своя сорочка ближче до тіла.

Махнівські представники культури, маючи підтримку провладної газети та помічників народного депутата, місцевих дрібних політиків, хотіли зробити неприховане насилля над свідомістю громадян та сплести смердючий кокон з лукавства та брехні: чорне назвали білим. При цьому використали державні важелі проти людей, які пропагують державних принципів. А це вже є цинізм! Циніки стараються спростити щось важливе, виштовхуючи важливе, нав’язують своє, те, що їм вигідно.

Хочеться сказати авторам привітання сільського голови с. Махнівки та ганебного листа і районці: беріть участь у вдосконаленні суспільства, в якому випало жити. І, якщо цього не виходить робити, не псуйте його. Бо гірше буде для вас, якщо оцінку вашому збоченню та цинізму дасть суспільство.

Олександр Земляк, Бердичів-Махнівка

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Вова Полічков

    Такий бред написали у вісник а самі поїхали на заробітки! а  чому не організувались у себе в селі на свято. А голова чого проспав день НЕзалежності?Якісь кумедні кляузьніки ще й привітали голову що разом свято не провели?
  • Дмитро Поліщук

    Вовки виють по серед села, лиси бігають гавкаючи, зайці вискакують в ночі.... Ні це не про ЛІС.. це про наше село Махнівка , по серед якого ХАЩІ! І ость так з цими хащами ідемо в ЄВРОПУ......!

    Влад Лісовий reply Дмитро Поліщук

    Це не хащі.Це роддом для зайчиків.Лисичок.Всяких пташок.Вужів гадюк.
    Життя майже кожної людини пов'язана з тваринами. Як потрібно з ними поводитися?
    Чи годиться їх вбивати? Чи несуть люди відповідальність за.
  • Дмитро Поліщук

  • RIA-Козятин

    Новини Козятищини на нашому Телеграм-каналі: https://telegram.me/RIA_kazatin_bot

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up