Десять ділянок Козятинської ОТГ готові віддати під бізнес

Десять ділянок Козятинської ОТГ готові віддати під бізнес
Одна з ділянок, яку можуть віддати під бізнес, розташована за цією ділянкою
  • Минулого тижня у Козятині відбувся перший форум «Інвестуй у Вінниччину. Інвестиції у комфортних громадах».
  • Під час заходу презентували земельні ділянки Козятинської територіальної громади, привабливі для підприємців.
  • Що це за ділянки - розкажемо у нашій публікації.

Ми вже розповідали, що минулої середи, 21 липня у нашому місті провели перший інвестиційний форум. Під час заходу презентували земельні ділянки Вінниччини, які можуть привабити інвесторів. Зокрема і землі Козятинської громади, які належать до комунальної власності. Про це ми розкажемо детальніше. Почнемо з тих, які готові здати в оренду. Таких є три.

Перша розташована за циганським посьолком, на станції Планова. Це - територія колишнього аеродрому. Цільове призначення цієї ділянки - ведення товарного сільськогосподарського виробництва.

Друга розташована у полях за містом, неподалік від дороги, яка веде на другий Козятин. Це - землі запасу. Їх призначення - сільськогосподарські угіддя та пасовище. 

Відео дня

Третя ділянка в полях, обабіч дороги, яка веде від Журавля до переїзду на село Козятин. Це також землі запасу. Її призначення - сільськогосподарські угіддя та сіножать.

Ще сім ділянок готові здати в оренду з можливим подальшим викупом. Перша розташована на Талимонівці, на території колишньої військової частини. Цільове призначення цієї ділянки - комунальна складська зона.

Друга ділянка - поле між училищем і садовим колективним товариством “Вишенька”. Це земля під промисловість, виробництво і склади.

Ще одна розташована у промзоні, на вулиці Довженка, біля полів, що обабіч дороги, яка веде до Журавля. Цільове призначення - для підприємств 4 класу шкідливості. Це - хімічна, металургійна, металообробна промисловість, підприємства, які виробляють будівельні матеріали, обробляють деревину, а також ті, які спеціалізуються на текстильній, легкій та харчовій промисловості.

Готові виставити на аукціон одразу три земельні ділянки у полях за другим Козятином. Дві менші розташовані впритул одна до одної, більша - трохи далі. Це - землі запасу, які мають сільськогосподарське призначення.

Ще одна ділянка - у селі Козятині, розташована у полях за сільським кладовищем. Її цільове призначення - господарські будівлі та двори.

Сумарна площа цих десяти земельних ділянок - майже 60 гектарів.

 

Читайте також:

У нашому училищі провели інвестиційний форум

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Валерий Прокопчук

    Викуплять ті що іх орендують

keyboard_arrow_up