Дезінфікують дороги та транспорт: як у Козятині проводять санітарну обробку (Опитування)

Дезінфікують дороги та транспорт: як у Козятині проводять санітарну обробку (Опитування)
  • З метою недопущення поширення коронавірусу COVID-19 дорожні служби проводять роботи з дезінфекції об’єктів дорожньої інфраструктури.
  • Про це повідомляє козятинська РДА

Працівники філії «Козятинський райавтодор» проводять роботи з очищення та санітарної обробки дезінфікувальним розчином зупинок громадського транспорту у Козятині.

Відео дня

До дезінфекції також підключені і рятувальники. Козятинський районний сектор Управління ДСНС України у Вінницькій області продовжує роботи з миття доріг дезінфікуючими миючими засобами.

— Головні завдання - приведення автодоріг до належно санітарного стану а також - знезараження об‘єктів дорожньої інфраструктури для попередження поширення коронавірусу COVID-19. Санітарна обробка об‘єктів інфраструктури здійснюється відповідно до рекомендацій ЦГЗ МОЗ України, — йдеться в повідомленні

Опитування

Бачили, як дезінфікують наше місто?

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тетяна

    Центр може і дизинфікують, ми живемо в районі 3 школи ,не бачила ніразу, як завжди показуха!
  • Ольга Мельник

    Транспорт,  який не працює...  Кумедні...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up