Ділянка колії між Козятином і Києвом має найбільший пасажиропотік в Україні (Інфографіка)

Ділянка колії між Козятином і Києвом має найбільший пасажиропотік в Україні (Інфографіка)
  • Такі дані надала «Укрзалізниця»
  • Згідно них у центрі транспортних стратегій підготували інфографіку про найбільш завантажених ділянках мережі «Укрзалізниці» в розрізі кількості пасажирів поїздів далекого прямування

У 2018 році центр транспортних стратегій підготував інфографіку про найбільш завантажених ділянках мережі «Укрзалізниці» в розрізі кількості пасажирів поїздів далекого прямування. Тоді дані бралися за серпень. Оскільки серпень - один з пікових місяців курортного сезону, то показники могли не відповідати середньорічним. Для порівняння показали пасажиропотік і за жовтень, коли трафік не такий активний. Тоді за місяць через ділянку Козятин-Київ проїхало 540 тисяч пасажирів. Для порівняння в 2019 році показали пасажиропотік і за жовтень, коли трафік не такий активний.  Послугами залізниці на ділянці між столицею і Козятином скористалось 363 тисячі пасажирів. 

Як пояснили в УЗ, «інформація про завантаженість ділянок за пасажиропотоком отримана за допомогою наявних аналітично-інформаційних систем і надана в одному напрямку, тільки «туди», за жовтень 2019 року»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up