Діти ходять в школу по багнюці!

Діти ходять в школу по багнюці!
  • Владіслав та Максим ходять в школу по такій ось «дорозі». Іншої в провулку, де вони мешкають, немає
  • Мешканці Козятинщини обурені станом доріг, які потребують ремонту або повного оновлення

«Щоденна реальність і непростий маршрут учнів до школи у 21 столітті. До вас уже дійшов прогрес??? До нас, на жаль, ще ні...»

Такими словами почали звернення до мера Козятина мешканці провулку Береговий. Люди кажуть, що на цьому провулку, не те що освітлення немає, так ще й дорога відсутня. Тож благають мера: «Не будьте байдужим!»

А до сільських чиновників з проханням в четвертий раз підлатати дорогу звертаються жителі села Козятин. Сніг розтанув, і калюжі на дорозі такі, що школярам доводиться на уроках сидіти в мокрому взутті, скаржаться вони.

Відео дня

Звернення до мера міста від мешканки провулку Береговий Тетяни Фурманець

Щоденна реальність і непростий маршрут учнів до школи у 21 столітті. До вас уже дійшов прогрес??? До нас, на жаль, ще ні...
Шановний мер, ось так щодня учні через вашу бездіяльність і байдужість змушені йти до школи. З травня 2018 року ви даєте пусті обіцянки і постійно відписуєтесь заїждженими фразами, а ми страждаємо!!! НАБРИДЛО!!! То у бюджеті кошти не передбачені, то вулиця і провулок не на балансі, то немає виконавців, а можливо у вас просто немає бажання і вам байдужі мешканці вашого міста? На провулку не те що освітлення немає, так ще й дорога відсутня. У темну пору доби не пройти, а спецтранспорт (швидка допомога, таксі, газова служба) і звичайні автомобілі якби й хотіли, то не проїдуть. Переважно жителі провулку - літні бабусі і дідусі, а ще є немовлята, тому дорога, це не забаганка, а необхідність.
Доки були сили і можливість своїми силами загортали землю, ями, носили будівельні залишки і засипали рови, чистили і обрізали кущі, а зараз просимо допомоги і підтримки у вас. Почуйте, зверніть увагу і не будьте байдужим. Ми покладаємо на вас великі надії.
З повагою, мешканці провулку Береговий.

Ось по такій багнюці доводиться гуляти і ходити в школу Уляні, Владиславу і Максиму

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Валентина Шайдовска

    Ми ж майже прийшли в Європу, залишилось зовсім трохи.
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/
    Керувати

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up