Діти малюють, щоб врятувати життя

Діти малюють, щоб врятувати життя

Міжнародний конкурс об’єднав дітей та юнацтво України та Литви. Спільна тема — популяризація добровільного безоплатного донорства та здорового способу життя

 

Всеукраїнська організація “Серце до серця” та Литовський національний центр крові проводять акцію — конкурс малюнків “Здай кров заради життя” серед школярів.

Проходитиме акція в два етапи. В Україні і паралельно — в Литві. Благодійники сподіваються такими чином поповнити банки по збереженню крові.

Підсумки фінального туру оголосять у квітні 2017 року. Переможці  поїдуть у міжнародну поїздку до Литовської Республіки (для учасників з України) та до України (для учасників з Литви) в рамках культурного обміну.

Відео дня

Такі заходи проводяться не вперше. У лютому 2016 року автори проекту уже визначили 29 переможців. Автори заходу кажуть, що такої зацікавленості не очікували. Діти своїми малюнками порушували не тільки дитячу тематику, а й соціальну. На виставці були роботи і релігійного змісту. Наприклад, тернопільський студент Димитрій написав ікону. Роботу створював за всіма правилами іконопису. Юнак вважає, що без Бога неможливо подолати будь-яку хворобу!

Електронна адреса Організаційного комітету Конкурсу [email protected]. Для участі необхідно намалювати і надіслати малюнок, виконаний у будь-якій техніці: графіка, гуаш, масло, кольорові олівці, фломастери і т.д. Формат малюнка може бути А1, А2, А3. На звороті малюнка мають бути зазначені найменування навчального закладу, відомості про автора (прізвище, ім’я, клас, група, вік, контакти), прізвище, ім’я художнього керівника (за наявності).

Робота повинна відображати ідею про необхідність активної участі громадян у популяризація ідеї добровільного безоплатного донорства крові та у русі за здоровий спосіб життя.

Конкурсна робота має бути завершеним, художньо оформленим витвором.

Учасниками можуть стати діти і молодь. Перша категорія  – від 10 до 14 років (включно), друга – від 15 до 22 років (включно).

Умови конкурсу можна прочитати, перейшовши за посиланням:

http://sds.in.ua/2016/11/rozpochinaietsya-ii-mizhnarodniy-ukrai/

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 14:53 Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up