Діти-патріоти: «Ось я наколядувала гроші і хочу щоб ви передали їх нашим військовим»

Діти-патріоти: «Ось я наколядувала гроші і хочу щоб ви передали їх нашим військовим»
  • Волонтер з Самгородоцької громади Василь Лопушан відзвітував про зібрану допомогу на фронт
  • Повідомив — наразі є змогу завантажити два автомобілі. В дефіциті теплі речі —  дутики, «термухи», рукавиці, шапки, светри, білизна, засоби особистої гігієни.
  • Також Василь Лопушан додав — на коляду його родину приємно вразила 4-річна дівчинка, яка заспівала чутливу колядку і попросила передати наколядовані кошти захисникам

— Не можу не поділитися... Приходить колядувати маленька 4- річна дівчинка Ворощук Валерія. Заспівала дуже гарну колядку, а потім каже: «Ось я наколядувала гроші і хочу щоб ви передали їх нашим військовим». Сказати, що я був шокований — це нічого не сказати. Якщо у нас зростають такі діти-патріоти, то ніякий п у т л є р нас не здолає, — написав Василь Лопушан 

А ось і реакції земляків на такий вчинок дівчинкм

Відео дня

Також на своїй сторінці Василь Лопушан  додав:

«Невгамовний Віктор Бернов дізнався, що жителі с. Вівсяники та с. Дубові Махаранці зібрали овочі для військових. Одразу поїхав по цих селах, завантажився і доставив цей вантаж до Вінницького військового шпиталю. Щиро дякуємо громаді с. Вівсяники та с. Дубові Махаринці за турботу, розуміння та підтримку. 

Відео можна подивитися за посиланням

У підсумку волонтер повідомив — завдяки активним краянам досить активно надходить допомога. Наразі є змога завантажити 2 автомобілі. в дефіциті теплі речі - дутики, «термухи», рукавиці, шапки, светри, білизна, засоби особистої гігієни.

— Дякую всім, хто долучається.

Нагадаємо:

Читайте також:

Як козятинчани відзначали Різдво і колядували (Фоторепортаж)

Символ Віри, Надії, Любові. Маленькі козятинчани виготовили різдвяні зірки

Діти мріють про мир та перемогу. Юні козятинці створили «Ялинку бажань»

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up