«Діти сміялись, посміхались їх батьки і це - найбільша винагорода для нас»

«Діти сміялись, посміхались їх батьки і це - найбільша винагорода для нас»
  • Вінницький обласний театр ляльок підготував для дітлахів лялькову виставу, яка відбулась в міському будинку культури. Після її перегляду з дітьми працювала група фахівців (практичних психологів) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Козятинської міської ради Вінницької області» - Юлія Сорока та Олена Козуб.

— Дитинство є і повинно залишатись найбезтурботнішим, найвеселішим і найщасливішим періодом життя людини. Так би і мало бути у малят сьогодні якби … не війна. Якби не біль, жах та розпач навколо. Якби не вибухи і руїни від яких прийшлось їхати у незнайомі міста і села, жити у малознайомих, а іноді зовсім чужих людей, набуваючи статус вимушено переміщених осіб. Але ми, українці, надзвичайно щирі, добрі, привітні і дружні. Саме тому ми стали єдиною великою і дружньою сім’єю і допомагаємо один одному, підтримуємо і піклуємось один про одного, особливо про дітей, —  йдеться на сторінці ІРЦ Козятинської міської ради Вінницької області

Саме таким проявом тепла і турботи для внутрішньо переміщених сімей стала акція «Вінницького батальйону добрих справ».

Відео дня

Вінницький обласний театр ляльок підготував для дітлахів лялькову виставу, яка відбулась в міському будинку культури. Після її перегляду з дітьми працювала група фахівців (практичних психологів) КУ «Інклюзивно-ресурсний центр Козятинської міської ради Вінницької області» - Юлія Сорока та Олена Козуб.

В ході заняття діти мали змогу познайомитись між собою. Вони із задоволенням розповідали про себе, свої уподобання, але дитячі очі ставали сумними при згадці рідного міста. Тому всі вправи були спрямовані на зниження рівня напруженості, тривожності та згуртування. В результаті вдалося створили комфортну, дружню і веселу атмосферу. Винагородою за активність учасників стали чудові м’які іграшки та солодощі для дітей. Діти сміялись, посміхались їх батьки і це - найбільша винагорода для нас.

— А ми продовжуємо працювати і нагадуємо, що КУ «Інклюзивно-ресурний центр Козятинської міської ради Вінницької області» проводить комплексне психолого-педагогічне оцінювання розвитку дітей та надає корекційно-розвиткові послуги дітям з ООП, в т.ч з числа внутрішньо переміщених осіб.

Довідки за тел. 063-228-33-62

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up