Дитину з балкону знімали рятувальники

Дитину з балкону знімали рятувальники

Мати загуляла на Дні міста, а 8-річний синочок намагався вийти вікном з квартири

Першого ранку після масового гуляння з приводу Дня міста, по Вінниченка сталася надзвичайна подія. Людям довелося спостерігати жахливу картину. Маленький хлопчик переліз через огорожу балкона на другому поверсі однієї з чотирьохповерхівок та гукав на допомогу. Кожної миті він міг зірватися й впасти. Сусіди зателефонували рятувальникам. Ті швидко приїхали  та за допомогою висувної драбини зняли малого. Далі “висотником” займалася поліція.

Цілого та здорового, але наляканого та збентеженого хлопчика правоохоронці відвезли до рідної бабусі на Грушевського.

Як виявилось, мати хлопчика пішла святкувати День міста та до опівдня понеділка ще не повернулась...

Відео дня

Дати будь-які коментарі газеті “RIA-Козятин” з приводу події мати хлопчика відмовила, сховавшись на тому самому балконі. Двері не відчинила на стукіт (дзвінок не працював). Сусіди та очевидці події розповіли, що раніше в цьому будинку був подібний випадок, але з маленькою дівчинкою.

— Жінку можна зрозуміти, — каже одна із сусідок. — В Козятині мало масових розважальних заходів. І всі козятинчани намагаються скористатися будь-якою нагодою розвіятися. Особливо, коли виховуєш дитину наодинці, без чоловіка... Але якщо вже заводиш дитину, то вона має бути на першому місці. Ніякі розваги не повинні завадити повернутися додому. В наш час у всіх є мобільні телефони. Можна ж було відвести дитину до бабусі.

Дійсно, ця безвідповідальність та легковажність могла призвести до трагедії. Дякуючи небайдужим перехожим та оперативності рятувальної служби, хлопчик відбувся переляком.

Багато людей переживають за своїх собак, коли не можуть вчасно повернутися додому й вигуляти домашнього улюбленця. І намагаються не зважаючи ні на що прийти швидше.

Мабуть, святкова програма була такою цікавою та насиченою, що жінка геть втратила відчуття реальності. Сподіваємося, вона на майбутнє зробить вірні висновки і ситуація не повториться.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up