Дитячі садочки: зараховано близько 200 маленьких козятинчан. Хто у списках?

Дитячі садочки: зараховано близько 200 маленьких козятинчан. Хто у списках?

11 червня 2019 року в управлінні освіти та спорту Козятинської міської ради відбулося чергове засідання комісії з питань влаштування дітей в заклади дошкільної освіти міста.

Найменших жителів Козятина очікувало 176 місць в дитячих садочках.

В першу чергу до них направлені діти пільгових категорій ( їх 57: діти воїнів АТО, УБД, працівників правоохоронних органів, прокуратури, суду, діти з особливими потребами, діти-сироти, діти, які перебувають під опікою чи в прийомних сім’ях, діти батьків – інвалідів І групи, діти працівників навчальних закладів міста, діти із сімей, які прибули з території Автономної Республіки Крим, м. Севастополь та південно-східних регіонів України, діти, чиї старші брати чи сестри вже відвідують даний дошкільний навчальний заклад). Далі направлення видаватимуться з урахуванням дати подання заяв батьками до ЦНАПу, — йдеться на сайті міської ради.

Члени комісії дійшли згоди, щодо влаштування діток з навколишніх сіл: вони будуть направлені до дитячих закладів лише після влаштування дітей міста Козятина.

Відео дня

Батькам слід пам’ятати:

  • направлення дійсні протягом місяця;
  • при зарахуванні в дитячий заклад необхідно пройти медичну комісію та зробити усі щеплення;
  • відповідно до розпорядження міського голови батьківські внески під час зарахування та перебування дитини в закладах дошкільної освіти ЗАБОРОНЕНІ.

Списки дітей ви можете прочитати тут

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up