Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок

Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок

На вулиці травень,  а отже, зовсім скоро пролунає останній дзвінок для учнів.

Увесь навчальний рік вони сиділи у школі за партами, а вдома – найчастіше за монітором комп’ютера або в екрані свого телефону.

         Зараз у наших дітей пріоритетним є не активний відпочинок на свіжому повітрі, а пасивне проведення дозвілля у товаристві гаджетів, ще й у закритому приміщенні. Тому для батьків саме час задуматись про оздоровлення та цікавий літній відпочинок для своїх чад. Психологи рекомендують обов’язкову зміну обстановки.

         Районний комунальний заклад оздоровлення та відпочинку «Пролісок» запрошує до себе усіх, хто прагне багатьох різноманітних розваг, мріє про живе спілкування, бажає постійно чути не тільки сучасну музику, а й звуки живої природи, планує брати участь у спортивних змаганнях, вивчити нові танцювальні масовки та стати учасником казкових пригод, містичних історій, спробувати себе у ролі моделі для створення нових зачісок, стильного одягу та «body art».  

Відео дня

         «Пролісок» дарує не тільки чисте лісове повітря, поряд є озеро, а ще збираємо суниці, спостерігаємо за сірими чаплями (представниками Червоної книги), що мають свою колонію поряд із дитячими будиночками.

         Адміністрація табору чекає не тільки своїх «пролісян» (тих, хто уже не один рік має за правило – три тижні відпочинку у рідних стінах), а й тих, хто бажає знайти собі нових друзів - обіцяємо незабутні враження від відпочинку.

Затишні будиночки, охайні алейки, ігрові та спортивні майданчики, аерохокей, більярд, теніс, футбол та волейбол,  весела музика, шалені розваги, смачне та вітамінізоване меню, а найголовніше – доброзичливі та досвідчені вожаті – ось неповний перелік того, що отримають ваші діти!

За путівками до табору звертатись: відділ освіти, сектор молоді та спорту, відділ культури та туризму Козятинської райдержадміністрації, сільські ради та за місцем роботи,сільгосппідприємств.

 

Зміни: І зміна  - 15.06.-05.07.

            ІІ зміна  -  08.07.-28.07.

Вартість путівки 5500 грн. або 262 грн. за добу.

Додаткова інформація за телефонами: 

(097)-562-40-22,(063)-775-89-12 директор Бортник Олександр Анатолійович

Читайте також про:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up