Дивіться, куди натискаєте!

Дивіться, куди натискаєте!

З мобільними операторами починають судитися

Закликаю всіх користувачів мобільних операторів не натискати на незрозумілі кнопки і завжди відстоювати свої права, якщо з вас зняли незаконно гроші.

Абоненти нерідко скаржаться на те, що без дозволу списуються з рахунку гроші за якісь контент-послуги. Один з користувачів подав до суду на оператора і виграв його в першій інстанції. Усього за весь період «підписки» оператор зняв 1115 грн. Спочатку абонент попросив самого оператора скасувати підписку і повернути списані гроші. Але цього не сталося. І він був змушений звернутися до суду.

У суді представник “Київстар” посилався на те, що позивач підключив послугу після того, як натиснув «Продовжити» на сайті постачальника контент-послуг. Однак не надав ніяких доказів того, що абонент дійсно замовляв ці послуги. У результаті суд став на сторону позивача, ухваливши повернути йому списані гроші і виплатити моральну компенсацію в 1000 грн. Однак у судовому реєстрі з'явилося рішення, в якому говориться, що підтвердженням згоди абонента на отримання контент-послуг є натискання ним відповідної кнопки на сайті постачальника цих послуг. Мабуть, це була кнопка "Продовжити". Далі справу буде розглядати Верховний суд.

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up