Для Марти знайшли нову родину

Для Марти знайшли нову родину
  • У минулому номері газети «RIA-Козятин» ми розповідали про те, що мешканці Махаринець Нелі Піщенюк підкинули під ворота собаку, поки її не було вдома.
  • Сусіди розповіли, що під’їхала якась машина і звідти викинули цуценя, на вигляд місяців 5-ти.
  • Назвали її Мартою.

Неля Піщенюк звернулася до нашої редакції з проханням допомогти їй прилаштувати чотирилапу красуню у люблячу сім’ю. Після виходу нашої газети для Марти знайшлися нові господарі. Дівчинку забрало молоде подружжя з Козятина. Чоловік з дружиною прочитали в газеті публікацію про собаку і зателефонували до Нелі Піщенюк у четвер.

— А в п’ятницю я вже завезла, — розповідає жінка. — Бо до цього ще один чоловік дзвонив, сказав мені, що велосипедом забере. А я кажу: «Собачка вже до коліна, 15 кілограм важить, вона не буде на велосипеді в мішку так довго». А другий чоловік сказав: «Беріть таксі і я заплачу». Тей завезли. Я така рада! Там двоє діток 6 і 8 років і в них була собачка, та й пропала і вони так хотіли собаку! Діти просять, а він такий радий, їх батько. Дуже задоволений був, а діти там стрибали від радості. У них будинок, окремо двір загороджений, там їй буде дуже добре.

Неля Піщенюк не могла залишити Марту в себе, бо цуценятко — справжній енерджайзер.

Відео дня

— Що б я робила з цією собакою, — додає жінка. — Вона курей ганяє, сусіди сердяться. А в людей, які її забрали, все впорядку — у них кролі, а курочки закриті, вони не випускають. Порядок, хай бігає по двору, і вони раді, і я безмежно рада. Я люблю собак, але мені не можна її тримати, бо в нас спільні сараї і спільний двір.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up