Для студентів нашого училища відкрили новий сучасний клас

Для студентів нашого училища відкрили новий сучасний клас
  • На базі ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» для здобувачі освіти за кваліфікацією «Електромонтер із ремонту та обслуговування пристроїв СЦБ» відкрили сучасний навчальний клас
  • Про це йдеться на офційній сторінці нашого залізничного училища

- Влітку 2020 року було підписано Угоду про реалізацію міжнародного проєкту між Козятинським МВПУЗТ та Німецько-Українською промислово-торговельною палатою (AHKUkraine) спільно з ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» щодо впровадження елементів дуальної форми навчання в процес підготовки кваліфікованих робітників за модернізованою інтегрованою професією «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування. Електромонтер з ремонту та обслуговування пристроїв сигналізації, централізації, блокування». Дуальна освіта, як відомо, є німецькою моделлю поєднання навчання та здобуття практичних навичок професії на базі виробництва. - йдеться в повідомленні

У середу, 23 червня представники творчої групи Козятинського МВПУЗТ з реалізації спільного міжнародного проєкту, відвідали з робочим візитом ТОВ «АКВ Українське каолінове товариство» у смт. Глухівці, де відбулося урочисте відкриття сучасного навчального класу для опанування учасниками даного проєкту практичними уміннями та навиками за кваліфікацією «Електромонтер із ремонту та обслуговування пристроїв сигналізації, централізації та блокування».

На зустріч були запрошені Голова Правління AHK Ukraine Александер Маркус; прокурист,доктор Сергій Миколайович Лісніченко та керівниця відділу проєктів у сфері професійно-технічної освіти, к.е.н. Наталія Стародуб.

Відео дня

Повідомляють, що навчальний клас обладнали сучасними діючими стендами, тренажерами з відповідним програмним забезпеченням, необхідними засобами та інструментами для отримання і відпрацювання практичних знань та умінь. Майбутні електромонтери, які навчаються за дуальною формою, в навчальному класі протягом наступного 2021-2022 н. р. отримають не лише теоретичні знання, а й практичні навички з обслуговування обладнання виробничих ліній, програмування та діагностування пристроїв, налаштування частотних перетворювачів і багато іншого. Близько 70% навчального часу здобувачі освіти перебуватимуть у тісному взаємозв’язку із підприємством.

Під час цього робочого візиту для здобувачів освіти, які навчаються за професією «Слюсар-електрик з ремонту електроустаткування. Електромонтер з ремонту та обслуговування пристроїв сигналізації, централізації, блокування», була проведена перевідна атестаціяза кваліфікацією слюсаря-електрика ІІІ – го розряду. По закінченні атестації учасники міжнародного дуального проєкту отримали грошову винагороду (відмінники по 1400 грн., а решта - по 900 грн.) та цінні подарунки, які символізують 25-річну співпрацю України та Німецько-Української торгівельно-промислової палати (AHK Ukraine).

Навчальний заклад на чолі з директором нагородили Дипломом учасника проєкту за вагомий внесок у розвиток державно-приватного партнерства, впровадження інновацій та підвищення ефективності системи професійно-технічної освіти в рамках співпраці з Німецько-Українською промислово-торгівельною палатою.

Учасниця міжнародного проєкту, здобувач освіти Козятинського МВПУЗТ Ольга Касянюк була нагороджена Дипломом ІІІ ступеня в номінації «Лікарі залізних механізмів» в обласному конкурсі «Професія – моє майбутнє». Ольга представляла професію, яку здобуває за дуальною формою навчання.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up