Для учнів непедівської школи придбали автобус

Для учнів непедівської школи придбали автобус

Місцева громада Непедівки збагатилась шкільним автобусом виробництва  АТ "Черкаський автобус". Аби отримати такого красеня для підвезення школярів до Гуровецької та Непедівської шкіл, Глуховецька ОТГ заручилася підтримкою державної соціальної цільової програми "Шкільний автобус"

Минулого року обласний департамент освіти виділив громаді на це 1 млн. 20 тис. грн. Вартість автобуса "Атаман" на 32 посадкових місця становить 1 млн. 820 тис. грн. 800 тисяч грн. мала становити частка громади. До реалізації проекту долучилися місцеві благодійники пише Вісник Козятинщини).

Таким чином вирішено проблему підвозу учнів з сіл Пузирки, Панасівка та Держанівка до Гуровецької філії та Непедівського ЗНВК. Під’їздять до навчальних закладів з інших сіл 52 учні. З нагоди важливої події в школі відбулося імпровізоване святкове дійство. Присутніх пригощали святковим короваєм, благодійникам вручили подяки місцевої громади. Школярі свою вдячність висловили дитячими святковими віншуваннями

Читайте також

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up