До 15-ти років тюрми: судитимуть козятинчанина, який вбив сокирою сусіда

До 15-ти років тюрми: судитимуть козятинчанина, який вбив сокирою сусіда

Завершили розслідування та передали до суду справу стосовно 57-річного жителя Козятина, якого звинувачують у вбивстві сусіда. Про це повідомляє ресслужба обласної прокуратури

Нагадаємо, під час застілля у селі Козятин чоловік кілька разів вдарив сусіда сокирою по голові

За даними слідства, у лютому цього року чоловік у себе вдома випивав із сусідом. Під час застілля вони посварилися й господар будинку кілька разів вдарив сусіда сокирою по голові. Чоловік помер на місці.

Підозрюваному загрожує позбавлення волі терміном до 15 років.

Відео дня

Шукають чоловіка, який порізав та пограбував колишню співмешканку
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up