До фондів козятинського музею передали «Поетичні акварелі Тетяни Куліш»

До фондів козятинського музею передали «Поетичні акварелі Тетяни Куліш»
  • До Музею історії міста Козятина завітала гостя з Черкас, уродженка Козятина Тетяна Куліш. Тут проходило її дитинство. Тут проживає її батько.
  • До фондів музею вона передала «Поетичні акварелі Тетяни Куліш» з власним автографом 
  • Про це у ФБ пише директорка музею Лілія Макаревич.

За інформацією Лілії Павлівни, пані Тетяна закінчила Львівський державний інститут прикладного та декоративного мистецтва. Працювала художником з оформлення тканин на Черкаському шовковому комбінаті, старшим викладачем на кафедрі дизайну в Черкаському державному технологічному університеті. Член спілки дизайнерів України, автор кількох персональних і постійний учасник всеукраїнських та міжнародних виставок. Роботи художниці знаходяться у музейних колекціях та приватних збірках України, США, Ізраїлю та інших країн.
Тетяна працює у різноманітних художніх техніках, проте, справжнім захопленням художниці є акварель.

— У нашої гості -неординарної особистості чималий діапазон творчих талантів . Одним із них є поезія- спів душі і серця. Збірку «Поетичні акварелі Тетяни Куліш» з автографом передала днями до фондів музею пані Тетяна. Тут можна прочитати і побачити глибинний погляд миисткині на життя, природу, сьогодення. У збірці улюблені акварельні роботи й поетине слово. А незабаром ми вас познайомимо ближче вас з надзвичайно талановитою художницею і поетесою Тетяною Куліш, — пише Лілія Макаревич

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up