До губернатора на прийом інвалідам не записатися

До губернатора на прийом інвалідам не записатися

До нас в редакцію звернулася знову пані Станіслава Миколаївна Овчарук.

Ми вже неодноразово брали у неї інтерв’ю. Вона і її син потребують як інваліди (люди з обмеженими можливостями), соціально не захищені, захисту держави і чиновників. Звернення до губернатора Коровія не дало результатів. Пані Овчарук пройшла в Козятині всі етапи протистояння з міською адміністрацією. Також зверталася до депутата ВР Юрчишина про допомогу. Він відписався, що проблему інвалідів повинно вирішувати місцеве самоврядування. Але козятинський міський голова та міські чиновники також відмовили допомогти.

— На сьогодні, який статус за минулими звертаннями? — запитали Станіславу Миколаївну.

— Я в черговий раз хочу звернутися до пана Коровія про допомогу, тому що моє звернення на гарячу Урядову лінію переправили на обласну державну адміністрацію, звідки мені прийшла чергова відписка, що я маю записатися до губернатора на особистий прийом. Мені листом дали розклад його днів прийому і запису на особистий прийом. Але 13 вересня, коли згідно з графіком я хотіла записатися на прийом до Коровія (в мене є всі ці свідоцтва на телефоні), з 10-ї до 16-ї години зробила 92 дзвінки. За весь цей час жодного разу я не змогла додзвонитися (телефон постійно видавав “зайнято”).

Відео дня

Шановний пане Коровій! Перевірте, будь ласка, справність вашого телефону! І скажіть, будь ласка, як записатися до вас на особистий прийом?

— Виходить, що вас, соціально незахищену, така поважна особа, як голова облдержадміністрації Вінницької області, звідки родом президент України, обдурив?

— Якщо не він, то працівники його адміністрації, які не зацікавлені в тому, щоб люди доносили до губернатора свої проблеми і те беззаконня, яке творять чиновники на місцях.

— Тепер, якщо Коровій чи його підлеглі прочитають, або подивляться інтерв’ю в ютюбі, як мають вас знайти?

— Дякуючи редактору газети ”RIA-Козятин”, я створила електронну скриньку і зареєструвала сторінку на сайті обласної адміністрації. Буду чекати відповіді на цю електронну адресу.

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up