До кінця тижня в Україні домінуватиме спека: свіжий прогноз від синоптика

До кінця тижня в Україні домінуватиме спека: свіжий прогноз від синоптика

Синоптик Наталі Діденко поділилася прогнозом на тижднень. Каже, що 11 червня в Україні буде спекотно. Температура повітря підніметься до +34 градусів. Також Діденко назвала області, де очікуються опади. Вінниччина у списку.

— До кінця тижня спека в Україні домінуватиме і навіть посилиться. За попередніми прогнозами, дихнемо легше 16-17-го червня, тобто, спека послабне у найближчі неділю-понеділок, — додає Діденко.
Дощі з грозами ймовірні у західних областях, у північній частині та на Вінниччині. Локально очікуються при грозах сильні зливи та шквалисте посилення вітру, також град. На Сході, Півдні та у більшості центральних областей переважатиме суха повітряна маса.

А ось яка погода у Козятині: сьогодні, 11 червня, очікується +30..+24 °C , переважно без опадів, слабкий вітер. Завтра: +23..+29 °C , зливовий дощ, легкий вітер.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up