До Козятина приїздив голова Хмільницької РДА: що робив?

До Козятина приїздив голова Хмільницької РДА: що робив?
  • До Козятина з робочим візитом прибув голова Хмільницької районної державної адміністрації Богдан Кузнец.

 

Спільно з директором «Козятинської центральної районної лікарні Олександром Кравчуком провели огляд виконання будівельних робіт в рамках програми Президента «Велике будівництво» «Emergency 2020» за об’єктом. А саме, реконструкцію будівель відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Додамо, що загальна площа проекту – 1111, 2 м. кв. Завершення ремонтних робіт у діагностичному блоці відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги заплановано на 01 квітня 2021 року, зі встановленням КТ та рентгенапарату. Вже отримали нову систему ультразвукову діагностичну  XARIO 100G (CUS-X100G) для встановлення у діагностичному центрі відділення екстреної (невідкладної) медичної допомоги.

Відео дня

Під час візиту також оглянули дитяче відділення, відділення акушерства та гінекології. Лікарня отримала 80 пакунків малюка.

+25 нових інфікованих та чергова смерть: свіжі дані коронавірусу на Козятинщині

У козятинській ТГ карантин — на коронавірус хворіють вчителі, учні, медики. Скільки в лікарні?
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • New Bot

    Кравчук, що безсмертний??? Де масочка??? Де штраф за порушення карантину??? Де реакція правохороних органів, які тепер мають фото докази????
  • Читач21

    А пан Кравчук показав голові Хмільницької ОДА переписані медичні книжки ? А показав статистику скільки життів у цій лікарні занапастили ? Як лікують від ковіду за однією невдалою методичкою яка ВБИВАЄ ? Ось це пан Кравчук показав? А медиків які ставляться до пацієнтів як до непотребу показав ?!
  • Олексій Істомін

    Без чиновника не буде існувати  держава! А наші з РДА були кращими?Не встигнуть в громаді добудувати туалет Лавренюк  О приїхав  подивився а на другий день уже в газеті мол я встановив унітаз Або майданівець Оркуша О до жодного проекту не мав відношення і також фотографувався щоб показати свою значимість Мав свою сторінку в газеті Після всього любив з працівницями з РДА зайти до якогось голови в кафе та поїсти із залишків після обрядових обідів Майданути  Касаткіна посиділа на Майдані отримала посаду в районі сама сидить в теплі з двома камінами а діти мерзнуть похворіли закрили школи д садочки Це також чиновники  тільки з Козятина  Ви бл ...  неучі недорозвинені не вам бути при владі
  • Л.Шевчук

    Приїхав чиновник, вийшов з теплого авто. Поговорив-побалакав. Сам не будує, не спонсорує, персонально за дане питання не відповідає. Пообідав, відпочив.  Так пройшов робочий день, заплатили йому зарплату. Це називається "тиепле місце" або "непильна робота".
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up