До Нового 2019 року залишився тиждень. У якому вбранні зустрічати його?

До Нового 2019 року залишився тиждень. У якому вбранні зустрічати його?

У тренді - природна колірна гамма, до якої відносяться:

  • коричневий;
  • зелений;
  • жовтий

2019 рік пройде під знаком Жовтої Земляної Свині. Він завершує 12-ти річний круговий цикл, а це значить, що святкування повинно пройти з розмахом, при цьому всі вимоги; Свині повинні бути дотримані.

 

Модні тенденції вечірніх нарядів для зустрічі Нового року

Перш за все, потрібно визначитися, в якому кольорі зустрічати 2019 рік. Ключові слова в назві символу нового року - «жовта» і «земляна». Отже, саме таким відтінкам і потрібно віддати перевагу.

Відео дня

У тренді - природна колірна гамма, до якої відносяться:

коричневий;

зелений;

жовтий

Модні стилісти рекомендують трендовий відтінок жовтого «пряна гірчиця». Це чудовий, насичений і екзотичний колір, який додає яскравого новорічного образу шик і харизму. Також відмінною альтернативою жовтому стане золотий, який зробить жінку зіркою новорічної вечірки. Можна зупинити свій вибір на червоному, синьому, фіолетовому або помаранчевому. Завжди в тренді нюдові відтінки, а також класична ахроматіка: білий, сірий і чорний.

Новорічне вбрання повинене бути шикарним, причому мова йде не тільки про плаття. Ви можете вибрати стильний комбінезон, трендові брючки і навіть модні шортики, головне, щоб кожна деталь новорічного сету була продумана.

У чому зустрічати Новий рік?

Прекрасним вибором для зустрічі Нового 2019 року стане вечірнє плаття з пишною спідницею, довжина якої може варіюватися в залежності від ситуації. Так, на торжество в ресторан можна сміливо вдягати сукні-максі з довгим шлейфом, в якім ви будете нагадувати принцесу з казки. Пам'ятайте, що в пріоритеті жовтий колір, але можуть використовуватися і інші відтінки, про які говорилося вище.

Для домашньої вечірки більш доречним буде чарівне платтячко бебі-долл, А-силуету, з багатошаровими спідницями.

Маленьке чорне плаття в стилі Коко Шанель краще відкласти для інших випадків, але якщо вам шалено подобаються і колір, і фасон, то постарайтеся підібрати модель з чорного оксамиту або гіпюру, розшиту золотими нитками на плечах, подолі, у зоні декольте. Золоті прикраси зроблять образ гармонійним і завершеним

У чому ще можна зустрічати 2019 рік Свині? Жінки, які прагнуть завжди бути в тренді, але при цьому понад усе цінують комфорт, можуть спеціально для цього приводу придбати комбінезон. Звичайно, не джинсовий. Річ має виглядати дорого, тому кращими фактурами повинні стати:

шовк;

шифон;

парча;

шкіра.

Гарячий тренд 2019 року - пишні елементи в одязі. Це не тільки спідниця, а й рукав. Пишні ліхтарики або рукава з об'ємними воланами виглядають святково і нарядно. Актуальними асиметричні моделі суконь і блуз, в яких пишний декор прикрашає тільки одне плече, інше ж залишається відкритим. При цьому потрібно пам'ятати про те, що чим пишніше рукав, тим спокійніше і легше повинен бути низ виробу. В іншому випадку наряд буде виглядати незграбним і важким.

Безпрограшний варіант для зустрічі Нового року - біла блузка. Щоб не викликати асоціації з вчителькою або секретаркою, шукайте небанальну модель складного крою, прикрашену дорогим декором - мереживними або прозорими шифоновими вставками, з оригінальним сміливим декольте. Одягти таку ефектну річ можна з чорними шкіряними шортами або брюками, червоною спідницею-олівцем, довгою спідницею з високим розрізом яка спокусливо відкриває ніжку.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука Від читача 14:27 Маленьким козятинчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up