До України йде похолодання: синоптик уточнила, коли спаде спека

До України йде похолодання: синоптик уточнила, коли спаде спека
  • Синоптик Наталка Діденко поділилася прогнозом погоди на поточний тиждень. Каже, що на Вінниччині протримається до +33 градусів тепла. Але це не надовго.
     

У фейсбук синоптик зазначає, що до України прийде холодний атмосферний фронт. Він знизить поступово температуру повітря в країні. 

Яка ситуація нині?

Поки в країні переважатиме спека. У південній частині, у центральних областях, у Донецькій та Луганській областях спека завтра ще затримається. вдень +29+33 градуси.

Відео дня

Коли похолодає?

31 липня очікується зниження температури. Вже 1-го серпня в усій Україні спеки не буде - передбачається помірно тепла погода, а на півночі та північному сході навіть нижче +20 градусів
Опади

— Короткочасні дощі з грозами 30 липня тягнутимуться за фронтом. Завтра вранці та вдень вони ймовірні на Заході, Півночі та в Центрі, а впродовж дня і до вечора фронт прогинатиметься у південному напрямку і, відповідно, грозові дощі охоплять Південь та Схід, — зазначає Діденко.

Марія Лєхова
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
14:13 Дощі та сильний вітер: завтра Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up