Понад 17 тисяч доз вакцини. Першою на Вінниччині щеплення від Ковіду отримала сімейна лікарка

Понад 17 тисяч доз вакцини. Першою на Вінниччині щеплення від Ковіду отримала сімейна лікарка
  • Сьогодні, 24 лютого, о 8 ранку з Києва виїхала машина з вакциною від коронавірусної хвороби. О 13 годині її доправили до Вінниці.
     

Раніше ми писали — До Вінниці везуть перші дози вакцини від коронавірусної недуги (Опитування)
Наразі стало відомо, що вакцина у Вінниці. Про це у фейсбук написав голова Вінницької ОДА Сергій Борзов.

Вакцина, Oxford/AstraZeneca, що виробляється на потужностях Serum Institute (Індія), має локальну (торговельну) назву Covishield. Відповідно, вакцина Covishield - офіційно зареєстрована. Вакцина рекомендована ВООЗ.

— 17800 доз - перша партія прибула о 13 годині,  — йдеться у повідомленні. — Вакцина стимулює імунну систему до продукування антитіл для атаки на будь-яку коронавірусну інфекцію. Однією з переваг препарату називають безпечне зберігання за температури від +2 до +8 градусів. Міжнародні клінічні випробування вакцини AstraZeneca показали, що коли людям вводили половину дози, а потім повну дозу, то ефективність сягала 90%.

Відео дня

Першою вакцину отримала сімейна лікарка Людмила Бойко. Вона працює у Центрі первинної медичної допомоги №5 та входить до мобільної бригади, яка вакцинуватиме від коронавірусу.

Про це у Фейсбук написав Сергій Борзов, голова Вінницької ОДА.

«14:38. Час першої вакцинації на Вінниччині. Знайомтесь, перша вакцинована вінничанка – лікарка Людмила Бойко

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (4)
  • Алуська Мартовицька Павлюк

    Жах
  • Елена Андрощук

    Хай сначала депутатів провакцинують
  • Nadia Gavrilyuk

    Все що спортиця будуть добивати Нас.
  • Дмитро Анатолійович Поліщук

    а холодильник де... ? Чи знову спортяться...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up