“Добра справа газового Робін Гуда”

“Добра справа газового Робін Гуда”
  • Історія з відключенням газу в Жежелеві, що має шалений резонанс щотижня змінює свій напрямок на 180 градусів. От і цього дня після того, як Світлані Харахонді пояснили в газовому господарстві, за яких умов їй відновлять газопостачання. до її оселі завітав не відомий “
  • Робін Гуд”, встановив газовий редуктор та подав газ до оселі.

Нагадаємо:

Цю інформацію нам надала пані Світлана. За її словами минулої суботи вона була у справах в Козятині. По приїзду додому помітила, що біля редукторної шафи хтось був. - -Коли я відчинила дверцята, то побачила редуктор, який стояв на своєму місті та був приєднаний до труби газогону. Коли в будинку вімкнула газову конфорку, була приємно здивована, на ній спалахнули блакитні язички. Спочатку не знала, що й думати, - продовжує свою розповідь Світлана.- Вірити в реальність, яка сталась, чи диво. Я зателефонувала працівникові газового господарства, який займається обслуговування газу на моїй дільниці. Він не брав слухавку. Тоді я набрала представницю ГО "Доста" Юлії Мазур.

Юлія Мазуз повідомила, що після всіх спроб зустрітися з керівником Козятинської дільниці газопостачання, паном Олександром Кашперовецьким та вирішити всі питання, справа марна, вирішила відвідати головной офіс господарства у Хмільнику та зустрітись з його керівником. 

Відео дня

-Ми поспілкувалися з ним і він сказав, якщо пані Світлана підпише договір, то їй буде відновлено газопостачання, - розповіла Юля.- У нього є всі спеціалісти, які можуть відновити газопостачання в самий короткий період. В п’ятницю, 25 червня я взяла спеціаліста, який знається на роботі газовиків і поїхала з ним в Жежелів до Світлани. Треба було розібратися, що там у неї за аварійна ситуація була На місці виявилося, що у Світлани дійсно був витік газу на згоні нижче крана. Але навіть після того, як газовики відключили її від газопостачання, ніби під виглядом аварійної ситуації витік газу все одно відбувався. Чому не ліквідували неполадки - питання до газовиків. Наш спеціаліст ліквідував витік та перевірив всі можливі місця витоку газу.

— Юля, ви можете назвати спеціаліста, з яким були у Світлани?

— Це працівник, який працював у газовій службі. Людина усунула витік газу і ми чекали адекватної реакції з боку керівництва газконтори

— А яким чином в будинку Світлани з’явився газ?

— В суботу, 26 червня, коли Світлана їздила в Козятин по приїзду додому вона помітила, що їй підключили газ. Вона зателефонувала мені і місцевому спеціалісту, який обслуговує газову мережу. Я знов приїхала з спеціалістом газу. Він не виявив в газогоні споживача ніяких неполадків. Все працює, як годинник. Після вихідних до Світлани зателефонував керівник районного газового господарства, щоб та приїхала та підписала договір. На питання, що хто відновив газопостачання Світлані керівник районної газової служби повідомив, що вони цього не робили. Хто відновив газопостачання Світлані поки не відомо. Будем рахувати, що це якийсь Робін Гуд, якому ми дякуємо за добру справу, - сказала на завершення нашої розмови представниця ГО “Доста”.

Ми зателефонували з цього приводу керівнику Козятинського газового господарства Олександру Кашперовецькому. За його словами йому про такий факт нічого не відомо. Та поділився номером телефону, за яким можна було отримати інформацію, яка нас цікавить. Коли ми зателефонували за даним номером, то з того боку мобільного зв’язку почулося «У мене селекторна нарада прошу звернутися з даного питання до прес центру газової служби». Тоді ми зателефонували до прес центру “Вінницяоблгазу”. Її керівник Лариса Логінова повідомила, що Вінницягаз не відновлювала газопостачання в Жежелеві в будинок Світлани Харахонді. Посадовець ще раз перерахувала представнику преси пункти, за яких умов дана послуга, а саме відновлення газопостачання в будинок Світлани буде можливим.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Альоша Капніст

    Монополисты газ. Рес,--- беспридел
  • Микола Олександрович

    газовики за своєю мразотністю стрімко наближаються до мусорів

keyboard_arrow_up