Добрі справи робляться, коли те добро є в душі

Добрі справи робляться, коли те добро є в душі
  • Не раз ми стаємо свідками, коли звичайні перехожі стають свідками надзвичайних ситуацій.
  • Вони, помітивши щось неладне, телефонують у відповідні структури.
  • Завдяки такій позиції небайдужих до чиєїсь біди людей рятівники чи правоохоронці дарують комусь життя чи допомагають оминути халепу.
  • Але це у випадках, коли цей хтось оцінює ситуацію і не телефонує в відповідні органи для приколу, чи, як кажуть, на всякий випадок, чи так здалося.
     

У середу, 25 грудня чоловічий голос почувся за номером гарячої лінії 101. В повідомленні йшлося, що в районі ринку “Привокзальний”, що в нашому місті, щось горить. Та так горить, що навкруги не було чим дихати.. Можливо, телефонувавший з самого ранку святкував нове-старе Різдво. Як воно там не було загін, МНС-ників був піднятий по тривозі. Не забув невідомий приколіст зателефонували правоохоронцям та повідомити засоби масової інформації. 

Спочатку до місця події прибув представник преси, за ним вогнеборці та стражі порядку. А на місці умовної пожежі хвилин 10 чи 15 тому хтось кинув в сміттєвий бак недопалок. Загорання відразу загасили водою. Можливо, в контейнері ще трохи диміло, чи парувало від гасіння. Як виявилося, на місці горіло в сміттєвому баку, ще щось трохи диміло, чи парувало від води після гасіння вогню.

Вогнеборці коли підійшли до сміттєвого бака, побачили тільки безглуздість такого виклику. Стражі порядку масштаб “катастрофи” оцінили відразу, не виходячи з автівки. Тільки щоб не їхати зовсім дарма до сміттєвого бака, також підійшли. Стоять правоохоронці з МНС-никами і знизують плечима, а телефонувавши, мабуть, думає, що добру справу зробив. 

Відео дня

В поліції автівка коротка, розвернули її та й поїхали. А от вогнеборцям трохи не пощастило. Свого залізного рятівника вони розвернули не відразу. А в цей час, можливо, хтось від МНС-ників свого порятунку чекав.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
16:29 Вручили державні нагороди родинам загиблих військових Козятинської громади photo_camera 15:14 У Козятинській громаді закінчується опалювальний сезон 14:00 Через бойові дії є знеструмлення у Вінницькій області 13:39 Перехід на літній час 2024: коли і куди переводять годинники в Україні Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 13:00 Презентували нову пісню і збирали гроші в гранатомет photo_camera 12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up