Додаткові вибори до Глуховецької селищної ради. Хто серед кандидатів?

Додаткові вибори до Глуховецької селищної ради. Хто серед кандидатів?
  • Нещодавно до Глуховецької ОТГ приєдналися Пузирківська та Бродецька сільради.
  • Тому Центральна виборча комісія призначила на 22 грудня вибори, де мають обрати нових депутатів від нещодавно приєднаних сіл і селищ.
  • Розповідаємо про кандидатів.
     

На сайті Глуховецької ОТГ з’явився список кандидатів у депутати селищної ради, зареєстрований місцевою виборчою комісією.

Округ № 23

Наталія Горін, 31 рік. Завідуюча фельдшерським медпунктом у Пузирках. Живе у селі Пузирки. На вибори йде від «Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина». Декларації у державному реєстрі немає.

Олександр Латонов, 32 роки. Тимчасово не працює. Живе у селі Пузирки. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Відео дня

Василь Пилявець, 43 роки. Головний агроном фірми «Світанок», що у Непедівці. Живе у Пузирках. На вибори йде самовисуванцем. За минулий рік декларації немає. Згідно з декларацією за 2017-ий, і він, і дружина мають по одній земельній ділянці у Пузирках. Задекларував 66 660 гривень доходу, з них 2 240 — благодійна допомога від агрофірми «Світанок».

Округ № 24

Леонід Коновалюк, 58 років. Голова селянсько-фермерського господарства «Фенікс», що у селі Держанівка. Живе у Бердичеві. На вибори йде від «Батьківщини». Декларації у державному реєстрі немає.

Віталій Пилявець, 48 років. Прапорщик Збройних сил України. Живе у Панасівці. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Валентина Румберг, 57 років. Начальник відділу земельних відносин Глуховецької селищної ради. Живе у Козятині. На вибори йде самовисуванцем. Згідно із декларацією за 2018 рік, володіє двома земельними ділянками і гаражем, а чоловік — двома квартирами, площею 60 і 38 квадратних метрів. Задекларувала 108 585 гривень доходу від заробітної плати.

Василь Харчук, 49 років. Голова ФП «Панасовецьке». Живе у Панасівці. На вибори йде самовисуванцем. Декларації у державному реєстрі немає.

Округ № 25

Юрій Побережник, 42 роки. Командир відділення, водій караулу Державної пожежно-рятувальної частини № 11, що у Козятині. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Згідно з декларацією за 2018 рік, володіє трьома земельними ділянками і гаражем, легковим автомобілем ВАЗ, сільськогосподарською технікою та причепом, дружина користується земельною ділянкою та житловим будинком. Задекларував 111 852 гривні заробітної плати і 10 000 гривень від земельного паю, а дружина — 88 748 гривень зарплати.

Тамара Шпак, 52 роки. Секретар ради та виконкому у Бродецькому. Живе в смт. Бродецьке. На вибори йде самовисуванцем. Згідно із декларацією за 2019 рік, її чоловік володіє трьома земельними ділянками та житловим будинком на 140 квадратних метрів, сільськогосподарською технікою та причепом. Задекларувала 131 597 гривень зарплати, а чоловік — 78 656 гривень доходу, з яких 53 144 гривні — зарплата від підприємства «Агор-текс плюс».

Округ № 26

Людмила Пушкарук, 51 рік. Землевпорядник Бродецької селищної ради. Живе в Бродецькому. На вибори йде самовисуванцем. Згідно із декларацією за 2018 рік, володіє земельною ділянкою та має 75 % власності на квартиру у Бродецькому, площею 59 квадратних метрів. Задекларувала 79 306 гривень доходу.

Олександр Свинарчук, 27 років. Тимчасово не працює. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Олександр Шпак, 52 роки. Водій «Сігнет Центру» села Махаринці. Живе у Бродецькому. Самовисуванець. Декларації у державному реєстрі немає.

Округ № 27

Сергій Ткачук, 33 роки. Енергетик на «Хлібзаводі № 1» у Махнівці. Живе у Бродецькому. Самовисуванець. Декларації у державному реєстрі немає.

Катерина Лавришина, 59 років. Начальниця «Укрпошти» у Бродецькому. Живе в смт. Бродецьке. На вибори йде від партії «Слуга народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Округ № 28

Сергій Голембівський, 31 рік. Виконавчий директор ТОВ «Лайвсток4експорт». Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Ірина Синяк, 53 роки. Приймальник молока на заводі «Молочний візит» у Хмільнику. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Батьківщини». Декларації у державному реєстрі немає.

Округ № 29

Алла Кудрявець, 49 років. Заступниця директора з навчально-виховної роботи у школі-дитячий садок у Бродецькому. Живе в смт. Бродецьке. Самовисуванка. Декларації у державному реєстрі немає.

Тетяна Олійник, 54 роки. Завідуюча амбулаторією у Бродецькому, сімейний лікар. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Округ № 30

Анатолій Заєць, 32 роки. Приватний підприємець, основний вид діяльності — вантажний автомобільний транспорт. Загалом зареєстрував сім видів діяльності, серед яких прісноводне рибництво, діяльність у сфері права. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у реєстрі немає.

Іван Ковальчук, 35 років. Головний бухгалтер Бродецької селищної ради. Живе у Бродецькому. Самовисуванець. Згідно із декларацією за 2018 рік, він і його мати мають по одній земельній ділянці. Сам Іван має довіреність на легковик ВАЗ і готується прийняти у спадок дві земельні ділянки і житловий будинок на 81 квадратний метр, а мати готується прийняти у спадок дві земельні ділянки. Задекларував 125 775 гривень доходу, дружина — 88 530 гривень, мати — 59 097 гривень.

Округ № 31

Людмила Клімова, 47 років. Безробітна. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у державному реєстрі немає.

Ігор Ткачук, 34 роки. Завідуючий складом «Дорспецбуд сервіс М». Живе у Бродецькому. Самовисуванець. Декларації у держреєстрі немає.

Округ № 32

Микола Свинарчук, 60 років, пенсіонер. Живе у Бродецькому. На вибори йде від «Слуги народу». Декларації у держреєстрі немає.

Віктор Тищенко, 32 роки. Вчитель у Школі-дитячому садку у Бродецькому. Живе в смт. Бродецьке. Самовисуванець. Декларації за 2018 рік немає. Згідно із декларацією за 2017-ий, володіє житловим будинком на 46 квадратних метрів і земельною ділянкою. Задекларував 86 тисяч гривень зарплати, а дружина — 51 тисячу гривень.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up