Долучайтесь до озеленення Козятина

Долучайтесь до озеленення Козятина
  • Зелена справа. До весни рукою подати, вже менше календарного місяця. Тож, саме час приєднатися до флешмобу #500дерев по збору коштів на озеленення Козятина.
  • Завдяки проекту, який запустили взимку минулого року, зробити наше місто квітучою перлиною Поділля.

Нагадаємо, що в Козятині та поза його межами організувалася команда, яка хоче озеленити Козятин. У допомозі з вибором саджанців підключився «Національний ботанічний саду ім. Гришка». Ще в грудні минулого року ми звітували про хід акції. На той момент на зелену справу зібрали близько 40 тисяч.

Як розповів газеті ініціатор та координатор флешмобу Сергій Сиваківськй, на даний час вже закуплено 140 саджанців фруктових, 100 бузку, 15 катальпи. 

— На рахунок «Зеленого дому» надійшли 4700 гривень, — каже Сергій Сиваківський. — 2000 — переказала Анна Сергійчук. Для того, щоб спростити закупівлю засобів для укорінення саджанців, в магазині встановили контейнер з оголошенням про збір коштів на засоби захисту рослин, для закуплених дерев. Для кожного саджанця потрібен один пакетик гідрогелю, ціною 18 гривень і один укорінювача — від 10 до 15 гривень. Кожен бажаючий може прийти купити їх по своїй можливості і покласти до прозорої скриньки.

Відео дня

Як бачимо, козятинчани хоч і потроху, але долучаються до акції #500дерев.З початку проекту зібрано трохи близько 42 тисяч гривень.

Як стати учасником акції #500дерев — це три простих кроки. Можна поповнити спеціальний накопичувальний  рахунок магазину «Зелений дім» на закупівлю саджанців. Реквізити для благодійних внесків Р/р 26003060755975 ПриватБанк м. Козятин Код 2479004246 МФО 302689 СПД Наталія Столітня. Також можна написати про акцію або зробити репост в соцмережах з хештегом #500дерев

Нагадаємо:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (6)
  • Светлана Коломиец

    Когда  наконец то  уложат плиточкой  все , все дорожки  в нашем  парке?
  • Олег Яворський

    А пухір гроші куди дів ?

    Юрій Боровський reply Олег Яворський

    Олег Яворський які гроші ??? , не було ніяких грошей ......😂🤣😜
  • Валентин Пилипенко

    Підтримую, але після тогого я підприємства,установи, організації, приватні особи будуть підмітати біля себе тротуар і проїзну частину дороги. За два останні роки тротуари і проїзну частину дороги відсівом який ніхто після посипання не прибирає, місто перетворили в багнюку і озелегивши будимо жити в зеленому болоті. Давайте розпочнемо із флешмобу- прибери біля себе а потім озилегимо . Адже спочатку прибирають а потім...
  • Валентина Швец

    А я хочу подарувати маленьку ялинку для озелення нашого міста Хочу щоб посадили навесні в потрібному місці
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 19:16 Військові, які розстріляли поліцейських на Вінниччині, перевозили 100 гранат та 25 тисяч патронів play_circle_filled 17:25 Під час бою отримав поранення несумісне з життям: минає рік, як загинув Герой Владислав Сохинчук 15:35 «Нехай наші «пташки» допоможуть ефективніше нищити ворога на Донецькому напрямку» 14:13 Знову дощі та сильний вітер: Україну накриє активний циклон із півдня play_circle_filled 13:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up