Доля вандалів — покарання

Доля вандалів — покарання

Я, як і переважна більшість мешканців Козятина, люблю його. Це місто багатьох, хто виріс в ньому.

 

Відколи пам’ятаю, воно завжди було тихим. А якщо траплялися якійсь резонанси, то був скоріше виняток, ніж правило. Були окремі крадіжки. Як же без них... Та щоб крали на кладовищах — як таке може бути? Ще декілька років тому ніхто з містян такого навіть уявити не міг.

У понеділок взнав, що на цвинтарі села Козятина якісь розбишаки розібрали загорожу могили. Забрати метал з собою злодюги не змогли чи не встигли. Можливо, металевих ділків хтось злякав. Може заготовлене виявилось не тим, на що розраховували. Хто ж його знає, що було у тих головах? Та був у тих головах, замість мізків, тільки вітер. Думаюча людина з кладовища нічого не братиме додому. По-перше, це недобрий знак. По-друге, навіть з добрими намірами живих людей на погості після 14 години, крім поховань, не повинно бути. По-третє, відвідавши кладовище, кожна людина повинна вимити руки, змиваючи негативну енергетику з себе. Я не знаю, з яким багажем негативної енергетики пішли вандали з цвинтаря. Та Бог їм суддя, хоч вони вже самі себе покарали.  

Дмитро Артемчук

Відео дня

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up