Небезпека на вулиці Кошового. Люки досі відкриті

Небезпека на вулиці Кошового. Люки досі відкриті
  • Про небезпечні люки на вулиці Олега Кошового ми вже повідомляли. От тільки жодну відкриту каналізацію поки що ніким і нічим не накрито.

 Підприємці мають свою позицію. Одні вважають, що це прямий обов’язок міської ради. Інші хочуть закупити кришки люків як на вулиці 1-го Травня. Аргументують вони тим, що такий люк вже не вкрадуть. Так, не вкрадуть, але такі люки на тротуарах себе не виправдали, прогинаються і руйнуються від ваги людини. 

Відео дня

Міська рада про відсутність люків на вулиці Кошового знає. Ми розмовляли з цього приводу з начальником ЖКГ Євгеном Малащуком. Він обіцяв, що люки на вулиці Кошового поставлять. До речі, ще не було такого, щоб він пообіцяв і не виконав. От тільки міська рада – то довгий шлях. Кришки люків їм треба замовити. Для замовлення треба виділити кошти. А кошти можна виділити лише на сесії і т. д. Це довгий шлях, який дітям вулиці Кошового не підходить.

Тож ще раз звертаємося до підприємців. Ви можете відреагувати швидше. А треба кришки в найпершу чергу поставити на два колодязі: в траві біля дороги між будинками 51-53 та будинку 46 - між будинком і дорогою.

Небезпечна напівкришка люка напівпровалля в нечистоти в дворі будинку 44. Хто стає на кришку колодязя зливних комунікацій, повинен володіти відмінною реакцією, щоб вчасно зістрибнути з неї. 

Ще три кришки люків біля цього ж будинку потребують заміни. То плити з цементу, які вже розчавили автівкою. Але їхня заміна «терпить» до другого наїзду транспортним засобом.

 Є й інші проблеми

Коли ми 5 вересня були на Кошового, всім задоволений був тільки пан Валерій, інші наші співрозмовники, крім кришок люків піднімали багато проблем. Найчастіше люди скаржилися, що вулицю Кошового ремонтують шматочками.

– Зробили дорогу біля будинку 51, біля 55, а чим ми гірші? – кажуть Поліна та Вікторія. А пані Валентина хоче почути відповідь на питання: Де ті 80 відсотків відремонтованої дороги, які озвучила при звіті представниці міської ради?.

Читайте також:

Прогулянка Козятинщиною: небезпечний люк, сміття та хитрі лісоруби

Фото дня: небезпечні люки по Козятину
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
  • Tetyana Kostiuk

    Скажіть  будь ласка, а що, з лютого місяця 2020 року в нас сесіі не було? По кілька разів на тиждень звертались  в управління "Відродження", потім в "Управляючу компанію", -реакціі нуль, що від колишнього управляючого пана Шевчука, що від теперішнього - виконуючого обов"язки, Запитала нашого депутата Малишевського Віктора, той  сказав звертатись до мера, пана Пузира.  То звертаємось: "Шановний пане Пузир, виділіть кошти на люки, поки не сталась біда в дворі будинку по вулиці Олега Кошового 44". А можливо район ПРБ відноситься до якогось іншого міста, не до Козятина???

    ,
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up