Дороги відремонтували в 2018-му. А що з ними зараз?

Дороги відремонтували в 2018-му. А що з ними зараз?

Журналісти газети «RIA-Козятин» у суботу, 16 березня, пройшли рейдом вулицями міста.

Як раз після нетривалого, але рясного снігопаду.

Деякі вулиці Козятина перетворилися на суцільне плесо води. Дороги, які давно ремонтувалися, мають багато недоліків. Але будемо вважати, що до тих доріг і вулиць у влади, як кажуть люди, руки не дійшли. Тому зробимо акцент тільки на тих об’єктах, які влада вважає своїми минулорічними здобутками.

На вулиці Катукова після опадів розливається калюжа. Асфальт у воді — це кошти на вітер. (Сьогодні в Козятині калюжі)

Відео дня

На вулиці В. Земляка води значно більше, ніж до ремонту даної дороги. 

Вулицю Довженка — дорогу підняли та затопили зупинку автобусів. 

На вулиці Перемоги ще восени зійшов з пазів люк кринички підземної комунікації. У ЖКГ відреагували оперативно і «економічно-обгрунтовано». Поставили серед дороги бетонну плиту, яка, мабуть, за їхньою уявою, може слугувати як дорожня розмітка. Найбільш недисциплінований водій не наважиться перетнути ту умовну лінію. А щоб всім було добре видно таке ноу-хау, вставили в криничку комунікації гілку горіха.

На вулиці 1 Травня, як на початку зими засипали тротуар землею після ремонту водогону, так те болото і обходять мешканці ПРБ й досі.

Не краща ситуація з тротуаром на вулиці Ярослава Мудрого. Сам тротуар вже місцями набуває більш вертикального положення. До умовної зупинки автобуса ще жоден перевізник не заїхав. Гранвідсів, який туди завезли, забули розгорнути. Нерозгорнуті кучугури землі і біля самого тротуару.

І все це влада називає благоустроєм міста?

Дмитро Артемчук

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (2)
  • Анонім

    Вражає нерозуміння міськими очільниками простої істини - ви ніколи не втримаєте дорожне покриття у нормальному стані, поки не влаштуєте водовідведення з поверхні. Ну хоч зробіть прості дренажні ями у низових місцях !!! Це ж набагато дешевше, ніж щороку гатити асфальт по-новому. Всю давню каналізаційну систему центру міста по відведенню поверхневих вод похєрили. Ну хоч трохи б мізків Бог дав. Козятин же був так облаштований ще із самого початку у кінці ХІХ початку ХХ ст. Канави вздовж вулиць, перехоплюючі канави поперек, що відводили воду до водойм. Потім навіть зробили дощову каналізацію по центральній вулиці. Ну невже це тоді розуміли, а зараз місто все у калюжах?
  • RIA-Козятин

    Підписуйтесь на канал у інстаграмі ria_kazatin_ria https://www.instagram.com/ria_kazatin_ria/

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up