Дощі і спека: синоптики розповіли про погоду в перший день літа та останній день весни

Дощі і спека: синоптики розповіли про погоду в перший день літа та останній день весни

31 травня, в п'ятницю, в останній весняний день в західних, центральних і північних областях України очікуються сильні зливи з грозами.
 

Як інформує Гідрометцентр, в п'ятницю опадів не буде лише в східних і південних регіонах. При цьому в центральних, східних, північних і південних областях в денні години очікується спека до 30 градусів. Вночі стовпчик термометра не опускатиметься нижче позначки в + 15 градусів. У західних регіонах синоптики прогнозують суттєве похолодання. Вдень на заході буде всього 17-20 градусів тепла.

У перший літній день, в суботу, погодна картина практично не зміниться. У всіх регіонах, за винятком східних областей, пройдуть дощі, місцями з грозами. Температура повітря також не зміниться, за винятком північних регіонів. Тут похолодає до 22-24 градусів тепла. На півдні і на сході встановиться тепла і по-літньому сонячна погода.

Ольга Бобрусь

Відео дня

Читайте:

29 травня — свято Федора Житника
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up