Дружина чоловіка, який впав у криницю: «Дякую, що врятували Діму!»

Дружина чоловіка, який впав у криницю: «Дякую, що врятували Діму!»

Вчора, 29 липня, на вулиці Зоряній рятульники дістали чоловіка з криниці. Про це повідомила прес-служба Головного управління ДСНС у Вінницькій області. Сьогодні з редакцією «RIA-Козятин» зв`язалася дружина потерпілого щоб передати подяку рятувальникам. Від неї ми дізналися подробиці вчорашнього випадку.

– Мати попросила дістати відро, яке вона впустила у колодязь. Пішла на роботу, а чоловік взяв трубу, на неї поставив драбину і хотів дістати те відро. Але перемичка не витримала і Діма опинився в криниці. – розповідає Альона. За словами жінки криниця глибоченька - три кільця у воді і чотири над водою. Чоловік стояв у воді на верхньому щаблі драбини.
На переполох позбігалися сусіди, але ніхто нічим зарадити не міг. 

– Шукали мотузку. Одна сусідка принесла драбину, але та виявилася замала. Намагалися його витягти, але в нас нічого не виходило, – розповідає жінка.– Діма ослаб у холодній воді, але казав: «Все нормально, я тримаюсь».

На виклик приїхали рятувальники. За словами жінки, чекали їх не довго, хвилин десять. Спочатку рятувальники спустили драбину на тросах в криницю, але чоловік вже не мав сил сам вибратися, тоді вони самі полізли у колодязь.

– Які ж вони молодці! Хочу подякувати працівникам МНС (чи як тепер ця служба називається) за їхню роботу. Хлопці все дуже швидко і професійно зробили. Навіть не знаю, шо могло б статися, якби не вони, – каже Альона. – Шкода, що не знаю як їх звати, ми не знайомилися, не до того тоді було. Але ми їм дуже-дуже вдячні.

Медики швидкої допомоги оглянули врятованого Дмитра, ніяких пошкоджень, за словами жінки не знайшли. Зафіксували тільки загальне переохолодження. Але від госпітаізації чоловік відмовився і наразі почувається добре.

Читайте також:

Відео дня

Козятинчанки у політиці. Хто з наших жінок балотувався на мера?

Районний будинок культури піде з молотка + ОПИТУВАННЯ

+4: "Укрзалізниця" відновлює рух регіональних поїздів
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (1)
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up