Два тижні до виборів у Верховну Раду: що очікує долар, євро та рубль?

Два тижні до виборів у Верховну Раду: що очікує долар, євро та рубль?

До виборів у Верховну раду України залишається  менше двох тижнів. Політичні партії активно конвертують валюту в гривню для оплати передвиборної агітації, що сприяє зміцненню національної валюти.

Як повідомляє сайт «Курс грошей», ділова активність знизилася, імпортери купують менше валюти; населення активно позбавляється від доларів і євро. Всі ці фактори говорять про те, що на наступному тижні (8 - 14 липня 2019 року) зміцнення гривні продовжиться з високим ступенем ймовірності. На думку аналітиків, у долара є шанс опуститися до позначки 25,50 гривень - якщо не на готівковому, то хоча б на міжбанківському валютному ринку.

Таким чином, діапазон коливань готівкового долара на поточний тиждень складе 25,50-26,00 гривень. Курс євро в Україні буде орієнтуватися на світовий валютний ринок FOREX. Передбачуваний діапазон коливань євро до долара на цьому тижні зміститься вниз і складе 1,1150-1,1350 долара за євро. В Україні готівковий євро будуть продавати за ціною від 28,80 до 29,40 гривень за один євро.

Що стосується курсу російського рубля, його торговий діапазон на поточному тижні зміститься в район 63-65 рублів за долар. В Україні готівковий рубль на цьому тижні будуть продавати по 4,00-4,14 ​​гривень за 10 російських рублів.

Відео дня

Ольга Бобрусь
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up