Двох зеків, що втекли з вінницьких зон, вже спіймали

Двох зеків, що втекли з вінницьких зон, вже спіймали
  • Нагадаємо, що на Вінниччині днями два в'язні втекли з колоній. Один з них раніше судимий 8 разів. До засудження працював охоронцем на Центральному ринку та втік з з дільниці соціальної реабілітації Стрижавської виправної колонії № 81. Наразі його знайшли
     

3 липня втік засуджений 23-річний Денис Каско. Він відбував покарання в Літинської виправної колонії та працював на території Ладижинської птахофабрики. До засудження проживав в Крижополі. Мав відбути чотири роки ув'язнення, на свободу вийти в листопаді 2020 року. Раніше судимий.

Прикмети втікача - зріст 176 см, середньої статури, очі блакитні, волосся русяве, коротко стрижене, був одягнений в темні брюки і кофту темно-синього кольору з яскравим написом. Розмовляє специфічною мовою.

Правоохоронці просять, якщо кому що-небудь відомо про втікача, дзвонити: (0432) 55-28-60 або за номером 102.

Відео дня

7 липня з дільниці соціальної реабілітації Стрижавської виправної колонії № 81 втік 51-річний Сергій Цимановській. Чоловік проживав у Вінниці, раніше теж неодноразово судимий. До останнього терміну покарання працював охоронцем у Вінниці.

У Центрально-Західному міжрегіональному управлінні з питань виконання кримінальних покарань і пробації Мін'юсту повідомили, що 9 липня Сергія Цимановського теж знайшли.

Ольга Бобрусь
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up