Двосторонній крововилив у мозок: багатодітна родина Поліщуків потребує коштів на лікування

Двосторонній крововилив у мозок: багатодітна родина Поліщуків потребує коштів на лікування
  • Близько місяця тому в родині Поліщуків трапилося нещастя — захворів батько шести дітей Віталій. Наразі 40-річний чоловік досі у важкому стані в реанімації, від будь-яких прогнозів лікарі утримуються. Потрібна фінансова підтримка

Сім'ю козятинчанки Наталії Поліщук — талановитої рукодільниці, філософині, психолога, багатодітної мами, Місіс мами-берегині роду області, спіткало нещастя.

Хвороба увірвалася в їхню родину близько місяця тому, 8 серпня. Чоловік Наталії Поліщук Віталій втратив свідомість.

Як пишуть у соцмережах, бригада "швидкої допомоги" доправила його до районної лікарні. Потім рідні виявили бажання переправити Віталія до обласного спеціалізованого закладу – нейрохірургічного відділення психоневрологічного диспансеру ім. Ющенка. МРТ показало найважчу форму інсульту – двосторонній крововилив у мозок.

Відео дня

40-річний чоловік досі у важкому стані в реанімації, від будь-яких прогнозів лікарі утримуються.

Щодня на придбання ліків родина витрачає чималу суму. Лише за перші дні витратили кошти, за які планували придбати усе необхідне дітям до нового навчального року. Найстаршому Богдану 20 років, він третьокурсник вищого навчального закладу, Денису – 18, Вероніці – 13, Ярославі – 8, Ростиславу – 5, Ведомиру невдовзі виповниться 3.

Тому багатодітна мама й була змушена звернутися через соціальні мережі до небайдужих людей за допомогою. Причому не лише фінансову, а й сезонним одягом, шкільним канцелярським приладдям тощо.

– "Допоможіть мені, будь ласка" – це найбільш складні слова в цьому житті для мене, – написала Наталія Поліщук у своєму зверненні. – Чоловік завжди навчав мене цьому, а я демонструвала норов, то сама можу, то ти повинен здогадатися... І ось зараз життя поставило в такі умови, де потрібно навчитися усьому. Чоловік у реанімації у Вінниці з дуже важким інсультом, лікарі роблять все, що від них залежить, а я молю Бога врятувати мого коханого і тата для дітей... Я вдячна кожному, хто відгукується, підтримує добрим словом, вірою, речами для дітей та фінансово. Для нас зараз все дуже важливо і цінно...

То ж давайте разом, хто чим може, допоможемо цій гарній родині у їх біді.

Кошти можна перераховувати на картковий рахунок у ПриватБанку

5168 7551 1143 5356 (на ім’я Поліщук Наталія).

Якщо можете допомогти речами для дітей, контактний телефон 0988175524 (син Богдан)

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (10)
  • Таня Головенько

    +++++
  • Ирина Богза

    +++++++++++++++++++++++++++++++
  • Наталия Тихончук

    ++++++++++
  • Тетяна Марусіч

    +++++++++++++++

keyboard_arrow_up