Глухівчани самі собі забили гол. Мінімальна перемога «Моноліта»

Глухівчани самі собі забили гол. Мінімальна перемога «Моноліта»

У суботу, 15 травня, на стадіоні Локомотив відбулася гра 12 туру обласної першості у вищій лізі. Зустрічалися фіналіст турніру чотирьох «Моноліт» та претендент на другу путівку в групі «Промінь» Глухівці. Ще цей поєдинок можна було назвати козятинським дербі.

В разі перемоги над «Монолітом», «Промінь» зберігав шанс пробитися до фіналу чотирьох, зайнявши друге місце в групі. Тому глухівчани вийшли на цей матч мобілізованими, як на останній в турнірі. 

«Моноліт», в свою чергу, виконавши завдання максимум, готувався до кубкового двобою з дорожниками із Жмеринки.

Перед грою ми запитали в одного з керівників «Моноліта», як буде грати команда з земляками глухівчанами. 

Відео дня

– Ми повинні звести до мінімуму травматизм в єдиноборствах. Тільки футбол це не тільки гра, але й азарт і в пилу боротьби можуть виникнути різні ситуації. Одне можу з упевненістю сказати, що гратимемо тільки на перемогу. – відповів він.

В представника фан клубу «Променя» ми запитали, чому команда на гру з «Монолітом» буде грати в синій формі. 

– В червоній наша команда виступає в домашніх матчах, а в іграх на виїзді ми граємо у синій формі, – сказав Сергій Райський.

Гру з центру почали лідери чемпіонату. За декілька передач вони втратили м’яч. Атака гостей також завершилась втратою м’яча. За рівноваги володіння м’ячем обома командами пройшла третина першого тайму. Потім стала вимальовуватися не значна перевага господарів поля. Так, за рахунок вільних зон, монолітовці пройшли лівим флангом і прострелили на партнера в район воротарського майданчика. Глухівчанин Дмитро Євсєєв біг до воріт, щоб допомогти оборонцям та м’яч потрапив йому в ногу і зрикошетив у ворота. Цей автогол став єдиним в матчі. Глухівчани хотіли відігратися та єдине, чого вони досягли – це дали бій лідеру чемпіонату.

Ця поразка не вплине на турнірне становище команди. А от «Орлівка», з якою «Промінь» вів боротьбу за другу путівку виходу з групи, після перемоги над фармацевтами відірвалася від глухівчан вже на 7 очок і стала недосяжною в боротьбі за друге місце. В фінал 4-х до «Моноліта» та «Факела» приєдналася «Орлівка». Четвертою командою скоріше всього стане ФК «Могилів Подільський». Наші земляки глухівчани – дебютанти вище лігівського дивізіону. За12 проведених турів мало чим поступаються старожилам вищої ліги.

Читайте також:

Геннадій Ткачук: «Які ще здобутки нам треба показати?»
У Козятині набирає популярності скандинавська ходьба
Матюки та бійка: важка перемога «Моноліта» з мордобоєм після фінального свистка
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
keyboard_arrow_up