Екологічна аварія на Росі: державі завдано шкоду на понад 9 мільйонів гривень

Екологічна аварія на Росі: державі завдано шкоду на понад 9 мільйонів гривень

Встановили розмір збитків завданих державі внаслідок ДТП та перекидання автомобіля в притоку річки Рось, внаслідок якої відбулося отруєння водойми. Вони сягають понад 9 мільйонів гривень.
 

Нагадаємо, 9 червня у селі Збаржівка Погребищенського району трапилася ДТП. Мікроавтобус, що перевозив інсектициди, перекинувся у притоку річки Рось. Як наслідок хімічні речовини потрапили у водний об'єкт. Детальніше про це у матеріалах:

Як повідомляє Державна екологічна інспекція у Вінницькій області було встановлено розмір збитків внаслідок інциденту.


— На підставі наданих матеріалів правоохоронними органами Інспекцією, згідно Методики розрахунку розмірів відшкодування збитків, заподіяних державі внаслідок порушення законодавства про охорону та раціональне використання водних ресурсів, проведено розрахунок розміру відшкодування збитків, загальна сума яких становить 9 мільйонів 328 тисяч 617 гривень 98 копійок, — зазначають у повідомленні.

Відео дня

Дані матеріали передали поліції.

Марія Лєхова
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим 21:19 «Маю знов проблеми. Гістологія показала передраковий стан гортані» 18:35 Звітні концерти у Козятинській дитячій музичній школі: поділилися фото виступів photo_camera 16:15 Куди йти навчатися Козятинчанам. Вступ 2024 (партнерський проєкт) Від читача 13:44 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:30 Жовтий дощ дістався Козятина. Фото-відео play_circle_filled photo_camera 14:12 Першими робитимуть вулиці з найбільшими ямами: у Козятині стартує сезонний ремонт доріг 13:04 Дефіцит в енергосистемі: на Вінниччині вводять графіки обмеження потужностей для підприємств 12:18 «Не вистачає грошей, щоб покупцям решту давати» 11:33 Латки на Куликівського скоро доведеться латати 10:00 У Безіменному відкриють меморіальну дошку на честь Героя Вадима Янчука 09:09 Збирають підписи аби присвоїти звання Героя України (посмертно) солдату-навіднику Анатолію Федорцю 08:08 «Дикі кабани» вибороли «бронзу» у районному етапі зі спортивного орієнтування photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up