Екс-мера Козятина Олександра Пузира призначили заступником голови Хмільницької РДА

Екс-мера Козятина Олександра Пузира призначили заступником голови Хмільницької РДА
  • Відповідно до листа-погодження облдержадміністрації від 20.05.2021 № 01.01-70/3622 розпорядженням голови райдержадміністрації Олександра Пузира призначили заступником голови Хмільницької райдержадміністрації з 25 травня 2021 року.

До призначення на цю посаду Олександр Пузир працював міським головою міста Козятин. На останніх місцевих виборах балотувався на посаду мера від партії “Слуга народу”, але поступився декількома сотнями голосів кандидатці від партії Гройсмана Тетяні Єрмолаєвій.

Головою укрупненої Хмільницької РДА раніше був призначений Богдан Кузнец, який був призначений на цю посаду після ліквідації Іллінецької РДА, яку він очолював.

Олександр Кравчук став начальником управління з питань охорони здоров'я Хмільницької міської ради

Відео дня

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (16)
  • Читач80

    Тим до він майданутий алкаш, брехун і злодій.
  • Альоша Капніст

    З нашою допамогою ! Голови району криминалитет майданути керували все спостеригали и з молчаливого согласия людей видбулось Чим вин гирше алкаша аркуши? Чи криминального слабодюнюка
  • Читач60

    з його допомогою  зруйнувався Козятинський район .а ви чекайте  коли його совість  взбунтує на вищій  ПОСАДІ
  • Варвара Орловская

    І щуку кинули у річку. Ось чому Козятин не район.Одного депутат взяв під своє крило, тепер другого. Як в тому анекдоті , ,сказал работать не буду, значит не буду, ,.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up