Ексклюзив: Співак Роман Скорпіон вітає козятинчанок з 8 березня (ВІДЕО)

Ексклюзив: Співак Роман Скорпіон вітає козятинчанок з 8 березня (ВІДЕО)
  • Сьогодні, 5 березня для жінок нашого міста провели святковий концерт.
  • Хедлайнером свята був співак Роман Скорпіон.
  • Що цікавого було на концерті і що побажав читачкам нашої газети Роман?
     

У залі міського будинку культури зібралися козятинчанки.

Відео дня

Їх запросили на концерт, присвячений Міжнародному дню жінок.

Традиційно захід провели за кілька днів до восьмого березня, позаяк у цей день завжди державний вихідний.

Концертний захід розпочався виступами козятинських зірок. Першими на сцену вийшли ансамбль скрипалів Дитячої музичної школи.

Їх змінила п’ятірка юних співаків «Козак voice».

Далі на сцену вийшла Тетяна Фабіцька. Вона виконала зворушливу пісню Лари Фабіан «Je t’aime» французькою мовою.

Гостей свята привітали очільник міста Олександр Пузир та секретар міської ради Костянтин Марченко.

— Я хочу побажати, щоб ваші чоловіки хоч інколи вам довіряли і звертали увагу хоча б раз в день, — каже міський голова. — Хочу побажати вам кохання, добра, злагоди, достатку, незважаючи на жодні реформування у країні, не дивлячись на той важкий час, в який ми живемо. Завжди будьте усміхненими, ніколи не вмикайте турборежим.

Після вітання очільник міста нагородив козятинчанок, які зробили вагомий внесок у виховання молоді та розвиток різних сфер міста.

Нарешті на сцені з’явився Роман Скорпіон. Саме його виступу чекали гості свята.

Роман виконав авторські пісні, а також усім знайому «Червону руту». Зал підспівував.

У перервах між виступами співак розповідав про своє життя і навіть жартував.

— Я вступив у художнє училище. Нас пристроїли до завгоспа. Приходжу до заучки, кажу: «Хочу бути зіркою. Я до вас вступав, щоб виступати, а я ходжу за завгоспом і територію замітаю. Не для цього я до вас вступав». Вона каже: «Ти знаєш, є для тебе одна така місія. У нас завтра буде виступ. У тебе буде дуже важлива місія: треба буде оголосити директора училища культури». Я кажу: «Та легко». Вона каже: «На папочці я тобі все написала, тільки прочитати». Я кажу: «Навіщо мені та папочка?! Я директора знаю особисто. Я ж не можу переплутати ім’я!» Мій зірковий час. Закінчується концерт. І я оголошую: «Зараз на цю сцену виходить директор училища культури» і називаю ім’я завгоспа, — каже Роман Скорпіон. Весь зал зареготав.

Виступ Романа тривав більше години. Після концерту ми записали зі співаком привітання для козятинчанок. Що побажав Роман Скорпіон — дивіться у нашому відео.

Про артиста

Роман Скорпіон український поп-співак. Справжнє ім’я — Роман Шупяк. Родом зі Львівської області. Ще у дитинстві знав, що співати — це його покликання. Тому у школі навіть співав у церковному хорі.

Мама хотіла, щоб Роман став кухарем. Але до душі йому більше лежала музика. Тому він вступив у художнє училище.

Сьогодні Роман молодий перспективний співак. Йому 29 років. Свою кар’єру розпочав сім років тому. Тоді він дав перший сольний концерт. А згодом випустив пісню «Поцілую».

Нині співак вже має одн студійний альбом та шість відеокліпів.

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:00 Масований удар 29 березня: ППО знищила 84 ракети і дрони з 99, якими атакувала рф photo_camera 11:13 Як відбувається відкликання міського голови за народною ініціативою 10:10 Найкращий сонцезахисний крем для обличчя з SPF 50: як правильно вибрати (Новини компаній) 09:49 Цей день в історії, 29 березня. Яке сьогодні свято, прикмети і забобони Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 08:37 Ворог вночі атакував Вінниччину. Є влучання в приватний будинок 19:34 Загинув при виконанні бойового завдання. Минає річниця, як ми втратили Героя Богдана Жмуцького 18:05 У Залізничному біля трансформатора знайшли гранату. Вона виявилася іграшковою 16:00 «За що сваритися, що селянина нагнули?» 15:40 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (Новини компаній) 15:16 Сорок хвилин розглядали одне питання, а тоді зі скандалом розійшлися 14:53 «Поки у дітей весняні канікули і вони кайфують, вчителі дружно працюють по благоустрою селища» play_circle_filled 14:00 Як сортувати пластик правильно — розповідає експертка 13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up