Екстренні обмеження: «Вінницяобленерго» попереджає про аварійні відключення електроенергії

Екстренні обмеження: «Вінницяобленерго» попереджає про аварійні відключення електроенергії
  • Впродовж поточної доби енергетикам Вінниччини доводиться в екстреному порядку застосовувати аварійні відключення електроенергії у низці районів області та у місті Вінниця.

«Вінницяобленерго» попереджає про аварійні відключення електроенергії

Як йдеться у повідомленні, впродовж поточної доби енергетикам Вінниччини доводиться в екстреному порядку застосовувати аварійні відключення електроенергії у низці районів області та у м. Вінниця. 

За словами технічного директора АТ «Вінницяобленерго» Віктора Степанця, такі обмеження споживачів електроенергією відбуваються згідно команди регіонального диспетчерського центра НЕК «Укренерго» - NPC Ukrenergo.

Відео дня

—Застосовувати рішення про дані обмеження доводиться екстрено, буквально протягом 10-15-ти хвилин. Тому, на жаль, споживачів про відключення електроенергії не було можливим оперативно попередити. Дані відключення дозволяють знизити навантаження на електромережі, яке виникає раптово, і дають можливість збалансувати роботу енергосистеми. Це не віялові відключення, а аварійні», — роз’яснив ситуацію директор технічний АТ «Вінницяобленерго». 

Також Віктор Степанець вкотре нагадав про необхідність зниження споживання електроенергії в години пік (6:00-11:00 та 17:00-23:00), що значно зменшує ризик перевантаження в мережах і застосування обмежень споживачів.

Додамо, що сьогодні впродовж дня у Козятині теж вимикали світло

Ми проводили опитування серед козятинчан. Пропонуємо переглянути результати

Нагадаємо, у Козятинській громаді відключили вуличне освітлення

Додамо, 11 жовтня ворог обстріляв енергетичні цілі Вінниччини

17 жовтня Вінницька область знову опинилася під ворожим обстрілом. Ворог влучив по об’єкту критичної інфраструктури.

 

Опитування

У вас сьогодні вимикали світло?

Читайте також:

 

 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі (3)
  • Дима Черный

    А чому в центрі не вимикають світло,а на "тій стороні" два рази за день?!

    В центрі що,не треба економити???
  • Микола Співаченко

    Я абсолютно розумію ситуацію в енергетичних питаннях.Прохання,повідомляйте про ваші превентивні  дії, щоб ми були в одному тонусі.дякую
  • Олег Петров

    Ганьба вам можновладці, плануєте далі брехати людям, гидко читати цю хрень собачу, але пам'ятай що посієш тей пожнеш Закон Духовного життя незиблимий і безворотній!

keyboard_arrow_up