Фестиваль «Перлини Козятинщини – 2020» відкрив нові таланти

Фестиваль «Перлини Козятинщини – 2020» відкрив нові таланти
  • Сьогодні, 3 березня, в приміщенні Козятинського вищого професійного училища залізничного транспорту відбувся фестиваль учнівської та учительської самодіяльної творчості «Перлини Козятинщини», який об’єднує учнів та вчителів шкіл району, що мають здібності до сценічної творчості.

Фестиваль вже протягом тривалого часу є чи найбільш яскравою подією на мистецькому небосхилі освіти Козятинщини. Він відкриває нові таланти, дарує неповторні враження, збирає навколо себе старих і нових друзів.


За інформацією козятинської ради,актова зала була вщерть заповнена учасниками та глядачами і протягом усього заключного концерту не вщухали оплески та схвальні вигуки. Варто відзначити, що всі школи району делегували для участі у фестивалі своїх представників.

Відео дня

— І знані виконавці, і дебютанти порадували присутніх різнобарвністю концертних номерів, оригінальністю та артистизмом, високою виконавською майстерністю. Хори і ансамблі, сольний вокал і хореографія, інструментальний та оригінальний жанри, які були представлені на святі, створили надзвичайне дійство, — пишуть на сайті.
За підсумками заключного концерту будуть визначені концертні номери, які представлятимуть район на обласному фестивалі «Проліски надії».

Читайте ще:

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
13:08 З Меморіального комплексу у Козятині викрали поминальну лампадку. Злодія впіймали 12:00 Постраждали всі блоки на Ладижинській ТЕС: повідомили наслідки ракетної атаки 22 березня 11:10 Сьогодні в області через сильний вітер підвищений рівень небезпеки. Буде сухо та сонячно 10:15 Не вистачає кілька тисяч гривень на комплекти одягу-трансформера для поранених photo_camera Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:08 Глуховецький ліс повертають у власність Вінницької обласної Ради 08:37 «Тарифи в дію ще не ввели. Та розрахунок поданий на затвердження в ЖКГ» 19:04 Поділилися фото, як на території Козятинського ліцею №7 наводили лад photo_camera 18:19 Запідозрив гостя у крадіжці свійської тварини і штрикнув йому ножем в плече та груди 17:26 Вибухонебезпечно: у Панасівці знайшли артилерійський снаряд 15:14 Вибираємо кросівки для щоденного носіння: на що треба зважати (Новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up