Фінал чотирьох “Моноліт почав з перемоги над чемпіоном

Фінал чотирьох “Моноліт почав з перемоги над чемпіоном
  • На стадіоні «Локомотив» 18 травня пройшов перший матч фінальної четвірки чемпіонату Вінницької області у вищій лізі. Господарі поля місцевий «Моноліт» приймали лідера двох останніх років “Світанок Агросвіт” Шляхова Бершадського району
  • Спочатку трохи статистики  

До турніру чотирьох ФК з Козятина підійшов з кадровими втратами. В лазареті команди шість травмованих гравців. Троє із них на совісті лідера двох останніх років футболістів з бершадщини. Команда гостей маючи хорошу фінансову базу укомплектована класними виконавцями демонструє видовищний футбол . Одночасно ця команда показує самий брудний футбол в обласній першості вищолігівського дивізіону.

Восьмого вересня минулого року нападник “Моноліта після контакту з суперником пролежав більше півгодини на футбольному полі з подвійним перелом нижньої кінцівки. В грі у відповідь більше місяця тому мали проблеми з здоровям Андрій Веретинський та Костянтин Благодир. Останній після зустрічі на футбольному полі з агросвітявцями став пацієнтом хірургів. Він є разом з партнерами на стадіоні. Правда пересувається з допомогою двох штучних ніг  .

 

Відео дня

Гра почалася за ігрової і територіальної переваги гостей. Агрономи взявши на озброєння тактику середнього пасу атакували то лівим то правим флангами. В одному епізоді вини були близькі щоб відкрити рахунок в зустрічі. Тільки переграти голкіпера “Моноліта” гостям не вдалося.

Наші  гравці зконцитрувавши сили в захисті власних воріт намагалися грати на контратаках. Ближче до середини першого тайму гра навіть вирівнялась. і в такому ключі проходила до кінця першої половини зустрічі.  

В другому таймі розігравши мяч з середини поля бершадці збільшили тиск на ворота “Моноліта”. В цілому їхні атаки виглядали як продумані комбінації, та порою команда гостей збивалася на навал.  Десь після 70-ти хвилин матчу гравці “Моноліта” стали підсідати  фізично. Вони не встигали перекривати вільні зони куди вривалиля прудконогі гості. Претисшись до власних воріт господарі вдало підштраховували один одного. А коли світанкові звільнялися від опіки гравців “Моноліта” дива воротарської майстерності творив голкіпер нашої команди Артем Барибан.

Артем Барибан в черговий раз виручив партнерів

Постійні швидкісні атаки гостей забрали й у них багато фізичних сил. Монолітовці відсунули облогу власних воріт і відповідали контр випадами. На 30 хвилині другого тайму одна з тих атак увінчалася успіхом. Гол в кут воріт гостей в стилі бразильця Кака забив Влад Степанюк. 1:0 повели козятинчани

Майстер стандартів Дмитро Красносельський

Ще по інерції агросвітівці провели  декілька атак. Тільки для останнього штурму і в них сил не залишилось. Чемпіон зазнав першої поразки в сезоні саме в Козятині. Нехай перемога нашої команда не була яскравою. Але своєю грою вони довели, що коли на полі грає команда вона може перемагати гранда..

 

Читайте ще:

Дитячий оздоровчий табір «Пролісок» запрошує дітей на літній відпочинок
 

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
12:55 Козятинчанам безкоштовно обмінювали поліетиленові пакети на модні «екоторбинки» play_circle_filled 11:19 Дошку пам’яті загиблих Героїв будуть добудовувати 10:14 На Козятинщині зростає захворюваність на кашлюк. Вже захворіло сім дітей 10:05 Робота у Козятині: свіжі вакансії від козятинських компаній Від читача 18:11 Щодо зборів ГО "Джерело" 09:44 Створили цех запаювання продуктових пакетів, копіюючи технології з інтернету. 09:20 Козятинська ЦРЛ отримала дві тонни допомоги. Це крупи, борошно, олія для харчоблоку 07:56 Вітер повалив дерева. В Козятинській громаді теж photo_camera 17:01 Вчитель Козятинського опорного ліцею Богдан Пічкур увійшов у дванадцятку кращих учителів України 16:28 Дружині загиблого Героя Віктора Кравчука вручили орден «За мужність» ІІІ ступеня 15:35 На регіональному фестивалі колотухи було на що подивитися, що показати 14:01 «Одужую після надскладної операції, готуюсь до хімії» 13:50 Благодійний фонд Миколи Філонова допомагає організовувати харчування в школах Вінниччини (пресслужба БФ)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up