Фольклорний фестиваль

Фольклорний фестиваль

16 вересня у селі Миколаївка пройде XVII Всеукраїнський фольклорний фестиваль чехів України. Пройде знайомство з національною культурою, звичаями та традиціями сучасного культурно–мистецького життя чеських громад.

Зберуться представники чеських культурно-освітніх товариств зі всієї України. У концертній програмі виступатиме чеський народний фольклорно-етнографічний ансамбль «Студанка» («Криничка») товариства «Голендерські чехи» с. Миколаївка.

Починаючи з 10-ї години працюватимуть виставки-продажі виробів майстрів образотворчого та декоративно-прикладного мистецтва. У актовій залі Миколаївської школи покажуть фільм про історичне минуле краю. Урочисте відкриття фестивалю - о 12 годині, працюватиме музей чеської культури с. Миколаївка.

Слідкуйте за новинами Козятина у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Козятина за сьогодні
20:50 Чи змінювалася радіоактивність повітря, коли йшов «жовтий» дощ? 19:25 Смертельна ДТП у Нападівці: під колесами ГАЗу загинув 58-річний чоловік 17:15 Козятинчан запрошують на турнір дружин юних рятувальників-пожежних 15:23 Що вирішив Верховний суд у справі з ремонтом на Куликівського Від читача 16:59 Проект з кібербезпеки BRAMA запустили в Україні 15:16 Козятинська ЦРЛ отримала від МОЗ нові генератори 14:28 У Козятині визначили переможців І етапу дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» photo_camera 13:09 Минає два роки, як ворожа ракета вбила козятинського залізничника В'ячеслава Франчука 10:28 Синоптики попереджають про грозу 09:35 Де купити сумку та взуття в Козятині? Огляд кращих магазинів (партнерський проєкт) 08:12 Сьогодні може бути гучно — підриватимуть кар'єр 06:17 У гімназії № 9 пам’ятають загиблих воїнів і дякують живим
Дивитись ще keyboard_arrow_right
keyboard_arrow_up